Cine5 seyrederken gözleri kısan tayfa burada mı?Öncesinde vardı gazete-dergi-cd satışları. Uyduda 150 den sonra hoppala cukkala başlıyordu. Daha yakın dönem cine5 mesela 2015 de kapanmış.
Cine5 seyrederken gözleri kısan tayfa burada mı?Öncesinde vardı gazete-dergi-cd satışları. Uyduda 150 den sonra hoppala cukkala başlıyordu. Daha yakın dönem cine5 mesela 2015 de kapanmış.
gözüme girdin. Dünyada tek iyi rap şarkısı gangsta paradise idir o da zaten aranjman.rap sevmiyorumda zaten genellikle kötü şarkılar ya afroamerikalılardan ya rapçilerden çıkıyor. örnek olsun diye vermek istedim. melanie martinez seviyorum. sia seviyorum. bunlarda rapçilerden çok farklı üremiyorlar. twenty one pilots, artics monkey yine öyle. güzel sanatları bitiren böyle şeylere atılıyor. kimisi büyük ev ablukada gibi biraz remix falan yapıyor. kimisi nova norda gibi şeyler söylemeye çalışıyor. bu insanlar üstüne konser falan veriyor. oradan gaz alıyor. insanlar üremese böyle şeyler olmazdı. sadece müzik boyutundan bahsettim. sinema sektöründe de epey insan ürüyor
Onlar da bitmez.dogal kaynaklardan soz ediorm
Konu nereden nereye gelmiş djsjsjsjsjOnlar da bitmez.
Baş aşağı bakınca görülüyormuş'a inanan elemanlar vardı la ergenlikte O dönemleri yazsak....Cine5 seyrederken gözleri kısan tayfa burada mı?
Yav ilk sayfalara bak erkek vücudu mu daha estetik kadın vücudu mu diye tartıştık hahahahhaahhahaah olaylar arada çok farklı yerlere gidiyor.Konu nereden nereye gelmiş djsjsjsjsj
Ahhahaha. Kadın vücudu diyen de ne bileyim..Yav ilk sayfalara bak erkek vücudu mu daha estetik kadın vücudu mu diye tartıştık hahahahhaahhahaah olaylar arada çok farklı yerlere gidiyor.
İşte gerçek bir errrrrkek daha. @Tiksav Lee kuzenini örnek al biraz.Ahhahaha. Kadın vücudu diyen de ne bileyim..
La o zevksizin teki yahu. Erkek vücudunu Kadın vücuduyla kıyaslamak bile Kadına hakaret.İşte gerçek bir errrrrkek daha. @Tiksav Lee kuzenini örnek al biraz.
Ahhahaha. Kadın vücudu diyen de ne bileyim..
İşte gerçek bir errrrrkek daha. @Tiksav Lee kuzenini örnek al biraz.