Biseksüel nefretinin kaynağı ortaya çıktı diye yorumladımTakılmak mı istedi? Sorun yok demeseydin dikkat et.
Biseksüel nefretinin kaynağı ortaya çıktı diye yorumladımTakılmak mı istedi? Sorun yok demeseydin dikkat et.
peki lezbiyen sahnelerini fazla izlediğimizde kıza evirilip lezbiyen olabiliyor muyuz
ne kadar meraklsınız milleti ötekileştirmeyeTakılmak mı istedi? Sorun yok demeseydin dikkat et.
Nasıl ya? Fotosunu gorduydum gayet eli yüzü düzgün bı adam. Ne ayısı ya. :/Alpamis bear gibi duruyor, takılmak isteyenden zarar gelmez :d
Ne ötekileştirmesi? Her takılalım diyene verecek miyiz?ne kadar meraklsınız milleti ötekileştirmeye
Cerrahi müdahale gerektiği için olmuyor diye biliyorum.peki lezbiyen sahnelerini fazla izlediğimizde kıza evirilip lezbiyen olabiliyor muyuz
Yanlış hatırlamıyorsam daha aktif olan tarafa bear deniliyordu, ondan dedimNasıl ya? Fotosunu gorduydum gayet eli yüzü düzgün bı adam. Ne ayısı ya. :/
Kimi hatırlıyorum ben.
Boş yapmadığın dakika yok la Disikort güzeline kadar meraklsınız milleti ötekileştirmeye
Heee ben terimleri bilmiom sen nereden bilion bunları, gizli gey misin?Yanlış hatırlamıyorsam daha aktif olan tarafa bear deniliyordu, ondan dedim