evet sadece kendilerini hetero saniyorlarHetero olmaktan çıkmıyor mu onlar?
evet sadece kendilerini hetero saniyorlarHetero olmaktan çıkmıyor mu onlar?
Spor yaparken yazıyor bir de. Hiç şansın yok olum.@Mcgill i silmesinler. Ben fikrini değiştirtcem onun
Sonrasında hafif gergin, kısa bir bakışma da oldu mu?Spor salonunda var. Gayet hoşgörülüyüm. Geldi koluma vurdu. Takılmak istedim dedi. Sorun yok dedim.
Luffy'i silerim.@Alpamis
Bir şeyi merak ediyorum hocam.
Seri bitince Oda Rowling-dumblodere mevzusu gibi bir açıklama yapsa, "Luffy gerçekten Honcock'a ilgi duymado çünkü erkeklerden hoşlanıyor" dese naparsın?
Olmadı. Ayna karşısındaydım. Boyumu ölçtü. Kilomu sordu felan. Öyle takıldı kendi kendine.Sonrasında hafif gergin, kısa bir bakışma da oldu mu?
Senin yüzünden bugün gözüne uyku girmeyecek@Alpamis
Seri bitince Oda Rowling-dumblodere mevzusu gibi bir açıklama yapsa, "Luffy gerçekten Honcock'a ilgi duymado çünkü erkeklerden hoşlanıyor" dese naparsın?
Zoro’yu suçlar.@Alpamis
İntihar falan etmezsin de mi?Luffy'i silerim.
Sen neden Luffy'nin gay olduğu alternatif senaryolar hayal ediyorsun olum ekstrem opculuğunun nedeni bu mu lan yoksaİntihar falan etmezsin de mi?