Güney, kuzey, yarım, küre cart curt diyerek ayrım yapıyor hem faşist hem de kürecî buGüney yarım küre için öyle, biz kuzeyliler için göğüstür.
Güney, kuzey, yarım, küre cart curt diyerek ayrım yapıyor hem faşist hem de kürecî buGüney yarım küre için öyle, biz kuzeyliler için göğüstür.
Sen de vurmadın inşallah? Malum senin ellerden çıkacak şaka ölüm vuruşu kıvamında bir şey olurSpor salonunda var. Gayet hoşgörülüyüm. Geldi koluma vurdu. Takılmak istedim dedi. Sorun yok dedim.
Ruhsatı var zaten o ellerin canı nasıl isterse öyle kullanamaz.Sen de vurmadın inşallah? Malum senin ellerden çıkacak şaka ölüm vuruşu kıvamında bir şey olur
Birader ne sanıyorsunuz ya beni.Sen de vurmadın inşallah? Malum senin ellerden çıkacak şaka ölüm vuruşu kıvamında bir şey olur
Dünya da güzel bir kadın dahi kalmazsa intihar ederim değişmez yönelimim xd @Nie LiHocam @Alpamis haklo bu arada kendime dikkat et. Eskaza homoseksüel falan olursan dünya lgbt hareketine homofobiklerin toplamından daha fazla zarar verirsin :S. Kimse de diyemez artık "diziler etkilemiyor kieeee" diye :/
"45 yaşında 3 çocuk babası adamın dönüşümü" haberini okuduğumdan beri bu görüşü savunan ama kendi meyletmeyenlere şu dediğini söylüyorum.Kendine dikkat et ilerde ne olacağı belli olmaz diyim o zaman.
"45 yaşında 3 çocuk babası adamın dönüşümü" haberini okuduğumdan beri bu görüşü savunan ama kendi meyletmeyenlere şu dediğini söylüyorum.
kızıl değilim sıkıntı çıkmaz10 yıl sonra Arthur gey olursa, sıkıntı büyük. Hetero arkadaşlar dikkat edin kendinize.