2 yıl önceki Luffy 300mdu.Şimdi ki Zoro ile yıl önceki Luffy'yi karşılaştırıyorum da sanırım Zoro 300'ün baya bir üzerinde olması gerekiyor.Luffy Zoro Sanji Px alamıyorlardı.Ama 2 yıl sonra hepsi Pxleri tekliyorlar.
Ama evet Ödülü fazla olan yener.500m ödüllü Chinjao Luffy gibi bir çaylağa yenildi.Birisinin ödülü 500 diğeri 400.
200m lik Caribou 77m lik Sanjiyi alamıyor.Aynen bu mantıkla devam et.Çok iyisin.
Beni fan diye suçlayan adamın avatarında Law var...
Zoro Luffy'nin yaralarından ölü halde, Sanji zaten o zaman 150 milyonluk adam, 77'nin 2 kat değerinde olması gerekti, Sanji'nin ilk ödülü olduğu için. Birde hükümet ödülü kısıyor Luffy içinde geçerli bu. ( Ödül her zaman gücü belirlemiyor tabi,) Luffy G3 tekniği ile o robotu yeniyor, diğer tayfa üyeleri yardım ediyor ama ' Yen onu Luffy ' diye bağırmasınıda biliyor . Franky'nin Nami'nin saldırıları bile işliyor o robota, Px'yi alamıyorlar abartı! X Drake alamıyor desen tamam diyecemde Luffy tek başına zorlasa alırdı onu.
Dipnot : Şunuda belirtmek isterim, Dövüştükleri Px-4 müydü neydi, yani güçlü olandan. Ben Px ler arasında bile seviye farkı olduğunu düşünüyorum. Yinede en babalarından birisi ' G3 ' e yenildi gitti.