Aksini ispat edene kadar böyledir diyor sanırım arkadaş ben öyle anladım son mesajından tüm tartışmayı okumadım.Kardeşim Zoroyu Law seviyesine çıkarabilecek 1 tane mantıklı sebep söyleyebilir misin?
Aksini ispat edene kadar böyledir diyor sanırım arkadaş ben öyle anladım son mesajından tüm tartışmayı okumadım.Kardeşim Zoroyu Law seviyesine çıkarabilecek 1 tane mantıklı sebep söyleyebilir misin?
Bence teke gerek kalmaz,Zoro o hayvani h.hakisini salar Law da büyüksün reis der vs başlamadan biter.Seni mi kıracağız Zoro tek atar gel.
Ödül,bariz çok sağlam bir meyve ve Kid Luffy Lawın aynı sahnede savaştırılması basitçe örnekler.Zoroyu law seviyesinin altında görmen için bi tane mantıklı açıklama sen yapabilirmisin?
hakisi var eyvallah.kralın hakisine sahip olan rayleigh bile bi amirali yenemezken zorodan nası yenmesini beklersin onuda geçtim mihawktan eğitim aldı, zoronun şuan mihawk seviyesinde olduğunu gerektirmezDostum hakisi var ve çevik. Uzaktan kesiş atıp yaklaşmasa bile nefes aldırmaz. Mihawk gibi bi' adamdan iki yıl eğitim aldı. İsho gömdü delikten atlayıp kesiş attı ve sert baktı. Daha napıcak amiralle kıran kırana gitmek için?
Ben mangadaki sahneleri baz alırım sen kıçı kırık Tashigiyi.O bahsetiğin şeyler 2 yıl önceydi..E.Oda tashigi ne söyletiyor hasırşapkalar 2 yılda nasıl bu kadar güçlenebilir.
Zoro o arenadan birinci çıkamazmıydı diyorsun sen yani?Sabo'nun Mera-Mera'ya da ihtiyacı yok. Meyvesiz de döver bu arkadaşları. Sen git dünyanın en çok aranan adamının yarattığı oluşumun 2. adamı ol. Kaba kuvvet olarak arenaya gir, dalganı geç, arenayı yok et, meyveni ye, dalganı geç. Sonra gidip bu arkadaşlara mı yenilecek?
Bariz "amiral seviyesi" dediğiniz seviyede herif.
usta ister istemez kaymış bazı arkadaşlar o muhabbete ben zaten gördüklerimi harmanlayarak yazıya döktüm farkettiysen benimde bir kıyaslama yaptığım olmadı.zaten one piece de güç dengesinin ucunu aça aça kaçırdı ipi oda bana göre.bariz olan sadece seviyeler.aynı seviyenin elemanlarının da birbirleri ile yapacağı vslerde kazananın kim olacağını bilmek çok güç.kimin kimi yeneceğini kestirmek zor oluyor.odaya kalmış bir şey bu vsler bana göre.zaten bunun yüzünden de tartışmalar fazla uzuyor ve tadı kaçıyor gibi.Dostum çok güzel tespitlerin olmuş ama kimse luffy ile zoroyu kıyaslamadı zaten luffy ile zoro arasında hep bi güç farkı olmalı. biz zoro ile law kıyası yaptık.
Senden basit örnekler istiyorum senin eski mesajlarda söylediklerinin hepsi kendi varsayımların.Valla çok şey yazdım. Hepsini de mangadan örneklerle gösterdim. Eski mesajları okuman yeterli. Seni ikna etmek için bir dünya şeyi baştan yazamam. Zaten ikna olmayıp sen de bana fan diyeceksin değil mi?
Ciddi ciddi fikrim değişebilir diyorsan eski mesajları oku.