Cosmos
Koon'a alışkanlıktan Koon desekde sadece arkadaşları arasında öyle geçtiğinden alıştık. Koon'un gerçek adı "Koon Agero Agnis" Koon soyadı binevi. Ran'ında Koon olduğu görünüşünden belli oluyor zaten. Hepsini geçtim kullandığı tekniklerden belli oluyor. Ran, bildiğim kadarıyla Koon Maschenny Zahard'ın(hani 2. sezon başında Yuri ile kale tarzı bir yerde konuşan prenses) kardeşi. Ran'ın kullandığı çoğu teknikte Maschenny'nin yarattığı teknikler. Ran gibi biri niye Koon'un peşinde onuda merak ediyorum. Koon güçlü tartışılmaz hem tüm güçlerinide görmüş değiliz. Artı kurnazlık konusunda kimse eline su dökemez. AMA bir Koon'un yani üvey kardeşlerinden birinin onu takip etmesini sağlayan ne?sagol kardesım cok yardımcı oluyorsun.
Basını agrıtıyorum ama bi sorumdaha olacaktı Koon'nun Teamındaki Ran Koon'nun Clanın dan'mı aynı saclar-aynı mavi gözler.?
Ölümsüz mü?Tog evreninde zaten zaman kavramı değişik. 5000+ yaşında biri bile vardı wikiden hatırladığım kadarıyla.Wikipediaya baktım şimdi. 134. kata kadar tırmanmış 143 değil. Kaç kat olduğu bilinmiyor. 135ten sonra kat varmı bilinmiyormuş.
Sen seriyi türkçe çeviriden takip ediyorsun galiba. Herkes Zahard'ı öldürmek istemiyor. Bir kralı neden öldürmek istersin. Ya öldürüp yerine geçmek istersin, ya yönetiminden memnun değilsindir. Şimdi ayrıntılara girip spoiler vermek istemiyorum. Önceden yazdıklarım zaten manga dışında anlatıldı diye yazmıştım.
Bu arada Zahard'ı öldürmek isteselerde öldüremezler zaten. Zahard sadece irregularlar tarafından öldürebilir. Regularlar veya kulede doğup büyüyen kişiler öldüremiyor. Diğer 10 büyük savaşçıda bu anlaşma var mı bilmiyorum.
Galiba 100. kattı, Zahard ve yanındaki 10 savaşçıdan 9'u kat gardiyanı tarafından ölümsüzlükle(yaşlanarak ölmemek) ödüllendiriliyor. Tek kalan kişi de koşullu ölümsüz oluyor. Kendi ömrü artıyor ama karşılığında onun soyundan doğan kişiler daha az yaşıyor.
Bu arada Urek'e 77. katı dövüştükten sonra veren kişi Arie Hon'muş. Ataklarına 10dk dayandığı içinmiş.
Birde zahard ve 10 aileden bahsediyon madem. Fug ve Fug'un kurucusu, 1 numaralı slayerdanda bahsetsene. Wingtree en güçlü örgüt diye geçsede en tehlikeli diye geçen örgüt Fug.