Hu Jingsung Violenin ustası öğrencisi karakaya göstermedigi ilgiyi Viole'ye gösteriyor. Amacı nekdarda FUG'ile aynı olsada öğrencisinin dah fazla kullandırtmayabilir ama şuan için violenin kulediki ilk beşliye dişini geçirmesi için
FUG'da kalması gerekiyor.Büyük bir ihtimalle turnuvanın bitiminde Urek Mazino'nun Viole'yi takip ettirmesi için gönderdiigi Blubell ve Lero lero violenin baam olduğunu ögrenirler öğrendiklerinde Urek MAZİNO ve Yuri ZAHARD'de öğrenir.
Yuri nekdarda dik başlı birisi olsada Kulenin büyük örgütleinden birine elini kolunu sallaya sallaya Violeyi kurtarmak için gidemez İleriki katlarda Yuri, Viole'ye ulaşmaya çalışacaktır bu sırada FUG haberdar olup harekete geçecektir
ama öyle kolay kolay Viole'yi vermeyecektir tabi FUG'un sanırım elderlerini görebileceğiz Yuri tek başına yeterli olmayacaktır nekdar güçlü birisi olsada ve takımıda onunla beraber savaşmış olsa.
Bu sırada Viole'nin ustası harekete geçip Yuri ve Urek MAZİNO ile bağlantı anlaşabilir Şimdi diyeceksiniz neden bölyle bişey yapsın amaclarıdnan vazgeçip 1.Violeye Değer veriyor seviyor ögrencisini 2.ise viole amacı zaten Zahard'ı öldürmek bunun için 6 yıl eğitim gördü amacından FUG'dan kurtuldu diye vazgeçecegini vazgeçeçegini zanletmiyorum.Bence Urek MAZİNO Seveseve yardım edecektir cünkü Viole bu haliyle adama cizik atabildi.
FUG'dan kurtarıp nekadar gelişebilecegini görmekister.Uzun zamandır Urek MAZİNO'ya cizik atabilen yada karşısına cıkabilecek cesareti bulabilen yoktur Adamın ismi güç ismini duyan karşısında deil altına yapacak nerdeyse.Viole'nin gelişip neler yapabilecegini görmek isteyecektir yüzündeki çizigi gördükten sonra çok pis gülümsemişti
(ilerde Rakibi olarak bile Görebilir)
Yuriye gelecek olursak o zaten ilk bölümlerde Viole'de birşeyler hissetmişti.
FUG dağılmaz ama geri tüm gücünü toplayana kadar Viole ileri katlarda dahada güçlemmiş olur.Bu sırada artık SIU 10'aile ve ilk 5'liden geri kalanı göstermeli.
Workshop'ta ben diğer takımlarıda merak ediyorum Ship Lesso'nun takımı arkadaşlarının öcünü almak için turnuvada karşılaşınca Viole'yi öldürmeye çalışacaktır.Viole kendini tanıtmaz tanıtamaz daha doğrusu FUG bunu istemiyor çünkü zaten Viole kendini tanıtırsa arkadaşları ölecek emekleri boşa gidecektir. O sırada koon neyapacak acaba kendini gizlicekmi yoksa gizlemicekmi gizlemesse turnuvada Lahel'de vardı sanırım Lahel Koon'un ölmediğini öğrenecek tabi herzamanki gibi bayılacaktır tabi biz bunu artık yemiyoz
Koon Laheli öldürür büyük bi ihtimalle zaten Lahelin bildimiz koon'a ihanet eden arkadaşlarından başka takım üyesi yoktu yada GUG2dan yardım almassa zaten turnuvanın başında takımıyla ölürler.Tabi Viole Lahelin ölmesini istemez sanırım ustasıyla konusurken başka takım arkadalşımı kabetmek istemiyorum demişti galiba.
Eğer koon laheli öldürmek isterse Viole savaşa katılır ama kimliği açığa cıkarbilir bunun için koon zaten baam'ı Lahelin öldürdüğünü çözdüğü için şuan violeninde Baan olduğunu öğrendi ama violen'nin amacını ve XIA XIA onu öldürmek için bombayı patlattığı halde Viole onu kurtarmaya çalıştı şuan bir sürü soru işareti vardr koo'nun kafasndabunun için benim düşüncem kimliğini saklıyacaktır FUG ölmediğini biliyor zate neden kimliğini saklıcak o zaman dersenizilk bölümlerde kuralların değiştini ögrdük ismini değişmesini isteyebilir ama Rak Büyük bir öfkeyşe yaklaşıyor önüne çıkan kaplumbağaların hali duman Koon planların bozulmaması için Rak'a kendini tanıtacaktır yoksa Rak herkesi öldürecek yüz ifadesinden öfkesi anlaşılıyor.
Turnuvada diğer takımları bilmiyorum ama Viole,Ship Lesso,Koon ve Lahelin'de FUG'dan yardım aldığını varsayıyorum ilk dört takım kalınca Ship Lesso turnuvada Laheli gördükten sonra geçmişi hatırlar Koon ile konuşmasını hatırlar Koon'un gizli turmasını istedigi konuşmayı takımına söyler zaten Lesso Rak'ı başka bir takımda görünce Kendini gizleyen kişin'nin Koon'un olduğunu ve ölmediğini anlar tek sorun Viole ile koon nasıl iletişime geçecektir.Turnuvada Violenin galibiyetiyle sonuçlanır büyük bir ihtimalle Koon, Lesso'ya ve arkdaşlarına Viole'nin Baam olduğunu söyler zaten arkadaşları kendilerini korumak için FUG'a katıldığını
öğrendiklerinde hareket geçeçeklerdir ama zaten Karaka Koon takıma katılmadan önce Wagnan ve diğer arkadalarını karaka takip ettiyorlardı ilk savaş Koon,Lesso takımları ve FUG arasında çıkabilir zor olsada kazanacalarına eminim sonuçta insanalar bir şeyi korumak istediklerinde tüm güçleri ortaya çıkarırlar ama bu savaş Lesso ve Koon'u yavaşlatacatır Lesso ve Koon takımlarını birleştirir ama zaten Viole savaş sırasında ileri katlara çıkmıştır büyük bir olasılıkla Koon ve Lesso arkadaşlarını kurtarmayı istiyorlardır ama yaptıkları savaşta güçlein yeterle olmatıkalrını anladıkları için Bir Power Up olması lazım SIU böle bişey yaparmı acaba yoksa onalarda Casono,Horyang ve Viole gibi silahalardanmı bulacaklardır.
Kafama takılan bir sorudaha var Hwo Ryun amacı nedir herkesi istedigi gibi yönlendiriyor.Viole'ye yardım ediyor gibi gözüksede hep olur olmadık yerlerden cıkıyor başka bir planı var sanırım.
Biraz saçmaladım sanırım ama görüşerim bu yönde..