Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    117
Çok çok yanlış hatırlıyor olabilirim ama Urek zamanında Zahard'ın olduğu mekanı basmamış mıydı? Birkaç prenses de öldürmüştü hatta. Yuri'yi ise sağ bırakmıştı. Bu işi yapan Urek miydi yoksa diğer 2 canavardan birisi miydi onu hatırlayamadım ama.

Bir ara baştan okusam iyi olacak aslında. Her şeyi unuttum seri ile ilgili.
yok o phanto. prenses öldürmüyor onda da . yuri'yle karşılaşıyor ama dövüşmüyorlar

Evankhell in bu olaylar ile alakası olduğunu pek sanmıyorum. Zaten Yu hangsung Evankhell olmadığından biraz da böyle rahat davlanmıştı.

Ve evet evankhell ilk 60 daydı. Fena tırsmışlardı test katına giderken

Rehber Evan sıralamada 100~ civarında gözüküyor. Bu sıralama saf güce göre mi yoksa pozisyonlarının hakkını ne kadar verdiklerine göre mi düzenleniyor?

Rehber Evan sıralamada 100~ civarında gözüküyor. Bu sıralama saf güce göre mi yoksa pozisyonlarının hakkını ne kadar verdiklerine göre mi düzenleniyor?
pozisyonun hakkını vermekle alakalı gibi. en azından dövüş gücüne bakmıyor. çünkü evan'ın yuri'den o kadar farkla güçlü olduğunu sanmıyorum. pozisyonunda ne kadar iyiysen sıralama ona göre.
sanırım şöyle diyebiliriz: evan rehber olarak 10 üzerinden 9 seviyede. yuri de oltacı olarak 10 üzerinden 8 puan olduğu için evan daha üst sıralarda gibi

Baam ''Rice Pot''a geri dönüyor. İsim Avcısı Kaiser ile olacak dövüşte Baam yer almayacak gibi. Doğru bir karar olur. Kaiser ne kadar güçlü olsa da devrimini tamamlamış bir Baam onu yer bitirir. :oleyo:
Hem böylelikle diğer karakterlerin parlamasını görürüz. Her şeyi de Baam yapamaz ya.

Tren zaten Kaiser'in olduğu yere gidiyor. Oradan koonun kardeşi de binecek trene. Diğer grup da orada. Büyük ihtimalle tekrar görüşecekler. Ayrıyeten Baam prenseslerden çok çekecek gibi. Androssi avlayacağım dedi bizimkini.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık