Onun için Axsis olması lazım, belki o zaman yapabilir.Biraz fazla uçuk olacak ama Rachel tam yıldızları gördüğünde gözlerinin önünde yıldızları yok etse manga aleminin en epic sahnelerinden biri olurdu.
Onun için Axsis olması lazım, belki o zaman yapabilir.Biraz fazla uçuk olacak ama Rachel tam yıldızları gördüğünde gözlerinin önünde yıldızları yok etse manga aleminin en epic sahnelerinden biri olurdu.
+++ Katılıyorum. Müthiş bir kare olmuş. Duyguyu iyi verdi orda.Ne sarılmış lan. Bana kimse öyle sarılmadı.
Bir kız bana öyle içten sarılacak soluğu nikah dairesinde alırım. Ama bu angut Baam hala Rachel diye tuttursun.
Gördüğünde değil de görüceği sırada olsa daha çok zevk alırım. Göremeden ölsün şerefsiz .Biraz fazla uçuk olacak ama Rachel tam yıldızları gördüğünde gözlerinin önünde yıldızları yok etse manga aleminin en epic sahnelerinden biri olurdu.
2 Hafalık bir ara vardı, normalde bu pazartesi bölüm çıkacaktı ama Webtoons'a tekrar baktım ''Due to SIU's health concerns, Tower of God will take a break and be back on May 2nd.'' 2 hafta daha uzatmışlar arayı.Yav seri niye gelmiyor haftalardır bilgisi olan var mı ?