orayı biraz hızlı geçtim. evankhell'le ilgili ne dedi tam olarak. "acaba evankhell'in haberi var mıydı ?" diye mi düşündü yoksa "evankhell de mi olayın içinde mi" diye mi düşündü ?Evankhell ordayken biraz yavaş alsın. Belki yine Urek Mazino dan veya başka birinden yardım alabilir.
O değilde ara sıra böyle uzun aralara giriyor ya seri okuyasım kalmıyor
Evankhell'in de bu olayın içinde olma ihtimalini düşündü, ki haklı da düşünmekle. O sarışının Evankhell'in haberi olmadan Fug ile işbirliği yapması zor gibi duruyor.orayı biraz hızlı geçtim. evankhell'le ilgili ne dedi tam olarak. "acaba evankhell'in haberi var mıydı ?" diye mi düşündü yoksa "evankhell de mi olayın içinde mi" diye mi düşündü ?
olayı ne bu evankhell'in böyle acaba. baştan beri adı çok geçti. ondan da çıkacak bişeyler.yoksa bu kadar üzerinde durulmazEvankhell'in de bu olayın içinde olma ihtimalini düşündü, ki haklı da düşünmekle. O sarışının Evankhell'in haberi olmadan Fug ile işbirliği yapması zor gibi duruyor.
Aynen öyle. Önemli bir olayı çıkacak kesin. Fug ile bağlantısı kesinleşse bile Yuri hiçbir şey yapamaz bu adama gerçi. Yanlış hatırlamıyorsam kule genelinde 60'lı sıralardaydı bu abimiz.olayı ne bu evankhell'in böyle acaba. baştan beri adı çok geçti. ondan da çıkacak bişeyler.yoksa bu kadar üzerinde durulmaz
aynen baktım 60larda diyor viki. yuri 500lerde.Aynen öyle. Önemli bir olayı çıkacak kesin. Fug ile bağlantısı kesinleşse bile Yuri hiçbir şey yapamaz bu adama gerçi. Yanlış hatırlamıyorsam kule genelinde 60'lı sıralardaydı bu abimiz.
Urek dedin de Urek'in neden Yuri'yi öldürmediğini hala merak ediyorum. Gerçi merak ettiğim birçok şey var da neyse artık.aynen baktım 60larda diyor viki. yuri 500lerde.
urek'in dış dünyayı anlatacak kadar baam'dan hoşlanması noktası güzel olmuş. ayrıca uzun zamandır soğuk gözüken baam'ın urek'i anlatırken ki halleri güzeldi
neden öldürsün ki ?Urek dedin de Urek'in neden Yuri'yi öldürmediğini hala merak ediyorum. Gerçi merak ettiğim birçok şey var da neyse artık.
Çok çok yanlış hatırlıyor olabilirim ama Urek zamanında Zahard'ın olduğu mekanı basmamış mıydı? Birkaç prenses de öldürmüştü hatta. Yuri'yi ise sağ bırakmıştı. Bu işi yapan Urek miydi yoksa diğer 2 canavardan birisi miydi onu hatırlayamadım ama.neden öldürsün ki ?