Ran rage mode.
madhouse dedin de bir heycan kapti benide.Çok iyi ilerliyor ya seri. Cidden çok iyi. Androssi'nin kaybetmesine çok şaşırdım. Kaiser baş belası çıkacak anlaşılan ama bizim oğlan affetmez elbette. Buluşmalarına az kaldı. Heyecanlandım iyice.
Şu seri manga olaydı da animesini göreydik ne olurdu ha? Madhouse el atsa ne efsane olurdu. Düşünmesi bile beni hem heyecanlandırdı hem de üzdü.
Aslında ReLIFE'ın animesini çıkartıyorlar. Noblesse'e de bir göz kırpmışlardı. Yavaştan oraya girmek zorundalar çünkü gerçekten farklı bir hikaye çıkmamaya başladı mangalarda. Adamlar ne tutuyorsa piyasada onun aynısından çıkarıyorlar. Ortalık liseli kızların çöp animeleriyle doldu.Çok iyi ilerliyor ya seri. Cidden çok iyi. Androssi'nin kaybetmesine çok şaşırdım. Kaiser baş belası çıkacak anlaşılan ama bizim oğlan affetmez elbette. Buluşmalarına az kaldı. Heyecanlandım iyice.
Şu seri manga olaydı da animesini göreydik ne olurdu ha? Madhouse el atsa ne efsane olurdu. Düşünmesi bile beni hem heyecanlandırdı hem de üzdü.