oo iyiymiş iyiymişee seriyi nasıl buldunbeklentiyi karşıladı mı ?

Tek bir arzum var seriyle ilgili o da Baam ın Rachel(lahel) ı yakalayıp bağırta bağırta dövmesi!!!.Bir de bizimkilerin şu an ki takımı çok iyi be,bir şey olursa üzüleceğim
oo iyiymiş iyiymişee seriyi nasıl buldunbeklentiyi karşıladı mı ?
İsimler futbolculardan alınma. Koon ailesini Arjantin'den özenerek yaratmış sanırım. Renklerde mavi ağırlık var, teknikler ispanyolca vb. SIU bölüm sonraları yaptığı açıklamaların birinde bahsetmişti bundan. (=ben de şu an 129 u okudum ,tam güncele yetişmişken bir bölüm daha çıkması iyi oldu.Cassano,Kun Aguero adam futbolcu isimleri vermiş![]()
Zaten Koon bölümün sonunda "Baam" diyor.İşin altından karakanın çıkması mantıklı geldi. Tabii Violeyle ilgili herşeyle ilgilenen ustası bu yeni ikiliyi yanında getirirse olayı çözecektir. Koonlar ile bu şekilde ayrılacaklar sanırım ama Koon Baam'ın yaşadığını farketmiştir ve yaşamanıza izin veriyorum safsatasının Baam bu işten haberi olmadığı doğrultusunda olduğunu çözecektir. Cassano bir yana xiaxia şap diye takıma giremez arc devam edebilir belki.
Raw'da dikkatimi çekti. Baam seslendikten sonra bir iç ses konuşması var ama ingilizce çeviri de görmeyince bir şüpheye düştüm. Sıkıntılı olmaya başladı biraz manhwa. Mazino ayrı takip ettiriyor,yuri ayrı,karaka ayrı,fug ayrı şimdi Koon'da yaşadığını öğrendiğine göre o da ne yapıp edip ''slayer''i takip edecek. Ama kimse Baam'a ulaşamıyorZaten Koon bölümün sonunda "Baam" diyor.
Karaka söylemiş muhtemelen. Çünkü xia xia ''faceless man'' diyor ki Karaka maskesini çıkarmıyorİşin içinde Fug varmış. Ama tam olarak kim onu merak ediyorum. Karaka'nın gölge olarak gözüken yaratık tipli elemena Baam'ı takip etsinler diye bir grup kurmasını söylemişti. Acaba onlarmı kurdu tuzağı. Cassano fug la çalışıyorsa oda belki o grubun içinde olabilir. Anlamadığım olay Cassano niye tedy yi o şekilde yaraladı. Etkisiz hala getirmek için desem yinede fazla aşırıya kaçtı. Ayrıca bu tuzağın mantığınıda anlamadım. Koon ile Baam'ı bir araya getirmek onlara ne kazandıracaksa... Geçen hafta 10 numara aksiyon vardı. Bu haftada haftaya ne olacak diye acayip merak var![]()