Pozisyon demedim yalnız, başka bir şey dedim. Orda demek istediğim şey Koon'un sırf Hatsu'yu geçtiğini veya bir şeyleri dengelediğini göstermek için bunları örnek göstermeye gerek yok. Serideki ağırlıkları münasebetiyle Koon sadece fenerci olsa bile Hatsu'dan hep üstün olacaktır. Öğrendikleri şeylerin takibine ve ince hesap yapmaya gerek yok.
Yok sen Hatsuyu hafife alıyorsun.Koon belki daha ön planda ama belki bu adam Arie Hon`u yenecek.
Zaten mangakanın kendisi diyor ikisinin dövüşünün sonucu belli olmaz diye.
Ancak pozisyon itibariyle Koon dezavantajlı olduğundan eğer başka pozisyon öğrenirse Hatsuyu yenebilir diyor.
O kadar hafife almak doğru değil.Zaten mangaka bu tip poziyon ve item olayına önem veriyor.
Misal Laure oldukça güçlü hatta Hatsudan daha güçlü ama Laure item kullanmıyor kullansa bile sınırlı olacak yani ilerde Hatsu filan sağlam itemlerle Laure`yi geçebilir.
Karakterlerin sadece ağırlığına bakarak yorum yapmak yanlış olur bu tip pozisyonlar ve item olayına mangaka önem veriyor.
Koon seride ağırlık olarak Hatsu dan üstün ama bu her zamab Hatsu yu yenecek değil.
Uzun vadade ondan iyi hale gelecek anlamına gelmeli.
Koon zıpkıncı pozusyonun yanında Oltacıyıda öğrenince Hatsudan üstün olacak.Hatsu başka pozisyon öğrense bile Koonu yakalayamaz karakter yapısı uygun değil.Yukarıda daha detaylı yazdım.
Ama şuan için ki biz şu ana bakıyoruz.Koon oltacı sınıfını bilmiyor ve bu yüzden yakın dövüş antremanı az yapmış.
Bir de item farkı var.Eğer Hatsu prensese kullandığı yeni kılıcı kullansa ne olurdu.
Koon Kutsal beyaz Aynayı Chang a vermişti.
Böylece Hatsu üstünlük sağlardı...
Yani pozisyon ve item farkı önemli.Ama Koon bu farkı serideki ağırlığından dolayı ileride halledecek.
Hatsu daha çok uzun vadade Rak ile denk bir karakter gözümde.
Tabi bunda stat kartlarının etkiside var.