Hoaqin'i kimin durdurduğu konusunda bilgi verilmedi sanırım bende tahminen ölüm katındaki prensesin olabileceğini düşündüm, bu arada Evan sıralama olarak Yuri Zahard'tan daha yüksekte değil mi.? Bir de baam da dikeni tutmak için kase var ama bu rachel dikeni nasıl elde edecek, etse bile seriyi okuyan herkes aynı fikirdedir onu ateşleyecek ne cesareti ne de kabiliyeti var.. Ne demeye dikenin peşindeler kestiremiyorum.. Ayrıca prensesler arasındaki çatışmalarında başladığı konusunda bilgi verildi, Garam Zahard ölüm katındaysa bu arctan sonra aktif olacağını düşünebiliriz..
White'i deviren hangi prensesti bilmiyoruz malesef.
Hatta Godai'nin notlarında yazdığına göre Korecedeki çoğul eki belirsizliğinden dolayı sadece bir prenses miydi yoksa daha çok muydu belli değilmiş.
White Arie ailesinin meselesi sayılabileceğinden Arie ailesinden bir prenses veya yüksek sıralamalarından ötürü Adori, Enne diyenlerde var.
Garam Zahard'ın olması da ihtimal dışı değil ama ben olmadığını düşünüyorum çünkü kardeşini öldürdükten sonra saklanmak için kaçmış, dikkat çekmek istememiştir.
Göz önünde bulundurmamız gereken bir nokta varsa o da White'ın epeyce yaşlı olması yani Luslec'in dahil olduğu kurucu nesilden değilse de Fug'ın kulede korku sembolü olmasını sağlayan 2. nesilden. Karaka ise 3. nesile giriyor.
Evan evet top 100 ranker arasında ama bunun sebebi çok yetenekli bir rehber hatta kraliyet ailesinin baş rehberi olması.
Dövüş gücü hakkında SIU ilk 100dekilerle kıyaslanamasa da o sırada 500lü sıralarda olan Yuri'den çok da geride olmadığını söylemişti. İlk sayfadaki 223. bölümün blog yazısında da bir şeyler demişti.
Diken konusunda evet Rachel bildiğimiz kadarıyla Baam gibi onu vücuduna alacak bir kaba sahip değil.
Ama teori üretmek gerekirse içindeki şeytanla anlaşma yapıp onu silah gibi kullabilir.
Daha yüksek ihtimalse Emily'i kullanarak bir şekilde onu özümsemesi / kontrol etmesi.
Garam'ı Maschenny öldürür bu arc