Rank seviyesi benim bildiğim katlar arası birşeydi. Senin gücünü yansıtmıyor, bulunduğun katı yansıtıyordu. Eğer o katın üstüne çıkarsan bir üst seviye için sınava giriyordun. Atölce aavaşının olduğu kata katar E seviyeydi. O katı geçince D seviye kurallı olmak için teste girmişlerdi bizimkiler diye hatırlıyorum.
Bu katta eğer Baam Shinsoo kullanırsa Baam için herşey çok kolay olur çünkü diğerleri belli ki kullanamayacak. Ben bu katta Dalga Tutucu yeteneğinden ziyade zıpkıncı yeteneğini kullanacağını düşünüyorum. Trene yetişmek için üst üste teste girdikleri zamanlarda kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam zıpkıncı yeteneğini.
Bu katta asıl Baam'ın geçmişinden çok bahsedildi. Ben asıl onu bekliyorum. Hatta Koon Rachel ile iddiaya girdiğinde Rachel kendisinin de bilmediğini, ölüm katına öğrenmek için gittiği gibi bir şeyler söylemişti. Umarım bu katta Baam ile ilgili bilgiler alabiliriz. Aylarca 43. kat dendi durdu, eğer bu katın tek amacı Rachel'ın dikenin aslını ele geçirmesi felan çıkarsa heralde kafayı yerim.
Birde birşey sorucam. Bu Hoaqin 306. Bölümde "böyle giderse benden şüphelenmeye başlayacaklar" gibi bir kelime kullanıyor. Bunu sebebi ne olabilir? Neyden şüphelenecek Rachel'lar. Ne saklıyor bu Hoaqin Rachel'lardan?