Dandirik Cem'in yaptıklarından çok farklı bir boyutta bu. Okumaya değerYalnız severdim ben akame mangayı.
Dandirik Cem'in yaptıklarından çok farklı bir boyutta bu. Okumaya değerYalnız severdim ben akame mangayı.
Birkaç bölümünde benim bile emeğim vardı be. Dediğim gibi, okuyordum ben zaten.Dandirik Cem'in yaptıklarından çok farklı bir boyutta bu. Okumaya değer
İşte onların üstüne sifon çektim jasdsja. Baştan oku bak değerlendir. Scan falan her şey güzel. O kadar uğraştımBirkaç bölümünde benim bile emeğim vardı be. Dediğim gibi, okuyordum ben zaten.
Bilmem. Müneccim miyim ben? Ne yazdıysan ona göre cevap verdim.Ben çok farklı bir şey kastettim. Neden böyle bir cevap verdin ki?
Bir stampa 45 dakika uğraştığım gün çöpe gitti öyle mi?İşte onların üstüne sifon çektim jasdsja. Baştan oku bak değerlendir. Scan falan her şey güzel. O kadar uğraştım
Yep. Nereydi acaba onu hatırlarsan bir bak bakalımBir stampa 45 dakika uğraştığım gün çöpe gitti öyle mi?
Bildiğin sayfayı baştan çizdim be, insafsız! Neyse çok boş bir vaktimde bir şans veririm belki o da konudan ziyade çeviri edit kalitesi için. :/Yep. Nereydi acaba onu hatırlarsan bir bak bakalım
Hadi hatırla o sayfayı merak ettim bak Scan da var onu da şey etme. Çok uğraştım sonuçta :SBildiğin sayfayı baştan çizdim be, insafsız! Neyse çok boş bir vaktimde bir şans veririm belki o da konudan ziyade çeviri edit kalitesi için. :/