Ölüm Cerrahı Bugün 12:55 #1,221 seyyah dedi ki: Takehiko İnoue'nin serisini mi diyorsun? Bahsettiğin oysa mangatr'nin okumasında 54 bölüm çevirisi görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen o seriyi diyorum. Seri aktif devam ediyor ve 100 lerde diye biliyorum şu an
seyyah dedi ki: Takehiko İnoue'nin serisini mi diyorsun? Bahsettiğin oysa mangatr'nin okumasında 54 bölüm çevirisi görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen o seriyi diyorum. Seri aktif devam ediyor ve 100 lerde diye biliyorum şu an
seyyah Bugün 13:10 #1,222 Ölüm Cerrahı dedi ki: Aynen o seriyi diyorum. Seri aktif devam ediyor ve 100 lerde diye biliyorum şu an Genişletmek için tıkla ... Çeviri işini bilmem. Editör yetmiyor diye beni de sabana sürdüler zaten. Editörlerin iş yükünü azaltıp tekrar kenara çekileceğim.
Ölüm Cerrahı dedi ki: Aynen o seriyi diyorum. Seri aktif devam ediyor ve 100 lerde diye biliyorum şu an Genişletmek için tıkla ... Çeviri işini bilmem. Editör yetmiyor diye beni de sabana sürdüler zaten. Editörlerin iş yükünü azaltıp tekrar kenara çekileceğim.
Smoker 39 dakika önce #1,223 seyyah dedi ki: Çeviri işini bilmem. Editör yetmiyor diye beni de sabana sürdüler zaten. Editörlerin iş yükünü azaltıp tekrar kenara çekileceğim. Genişletmek için tıkla ... Space Brothers.
seyyah dedi ki: Çeviri işini bilmem. Editör yetmiyor diye beni de sabana sürdüler zaten. Editörlerin iş yükünü azaltıp tekrar kenara çekileceğim. Genişletmek için tıkla ... Space Brothers.
seyyah 33 dakika önce #1,224 Smoker dedi ki: Space Brothers. Genişletmek için tıkla ... Onu yaparız da önce sayın bay @Tombe'nin ror ile ilgilenmesini arzu ediyorum.
Smoker dedi ki: Space Brothers. Genişletmek için tıkla ... Onu yaparız da önce sayın bay @Tombe'nin ror ile ilgilenmesini arzu ediyorum.