İnşallah bakalım. Şunu da tekrar atayım.Sanmam. Forum olduğu sürece, bu çeviri gurubu da olur.
3. Yıl Dönümü!
Bugün 3. yılı devirdiğimiz gündür. Koca 3 yıl geçmiş vay be...
İnşallah bakalım. Şunu da tekrar atayım.Sanmam. Forum olduğu sürece, bu çeviri gurubu da olur.
Kes la noob. Millete işkence etmeye mi çalışıyon?Akame serisini herkese tavsiye ediyorum.
La sen yok musun sen yaptığı seri okunsun diye profiline koymuş akameyi sırf senin için okuruz Ama 20 Cb da okuyun 4 ayda 115 bölüm yaptık emek var emek Emeğe saygıGüncel gibi güncel.
Akame serisini herkese tavsiye ediyorum. Güzel çalışma oldu. En az 2 kere okumalısınız.
Senin seriyi de okuruz.La sen yok musun sen yaptığı seri okunsun diye profiline koymuş akameyi sırf senin için okuruz Ama 20 Cb da okuyun 4 ayda 115 bölüm yaptık emek var emek Emeğe saygı
Akame oku, hatta oradan avatar falan yap; tam sana göre seri işte.Günceller gelmiş teşekkür ederiz. Billy Bat i de bekleriz.
Yakında o da gelecekGünceller gelmiş teşekkür ederiz. Billy Bat i de bekleriz.
Animesini izledim ben onun ama son 5 bölüm falan fail hiç beğenmedim. Mangasını da okudum bir ara ama animesini izledikten sonra ne yapayım.Senin seriyi de okuruz.
Akame oku, hatta oradan avatar falan yap; tam sana göre seri işte.