Görmek istediğim ruh bu işte 21 CB da gelecek onu da okursunuz okuyun okutturun Kenji Reis için okunur efsane seri Akameyede hayrına bir bakarsınızUğraşamam şimdi onla sen de 20CB falan oku ne yapacaksın Akameyi falan ...
Görmek istediğim ruh bu işte 21 CB da gelecek onu da okursunuz okuyun okutturun Kenji Reis için okunur efsane seri Akameyede hayrına bir bakarsınızUğraşamam şimdi onla sen de 20CB falan oku ne yapacaksın Akameyi falan ...
20CB da güncele gelmeye çalışıyorum. Hazır Billy Bat yokkenGörmek istediğim ruh bu işte 21 CB da gelecek onu da okursunuz okuyun okutturun Kenji Reis için okunur efsane seri Akameyede hayrına bir bakarsınız
20 Cb bitti Tamamen bitti güncel diye birşey yok yani Seriyi bitirebilirsin.20CB da güncele gelmeye çalışıyorum. Hazır Billy Bat yokken
Neyse ben yavaş okuyayım.20 Cb bitti Tamamen bitti güncel diye birşey yok yani Seriyi bitirebilirsin.
Nasıl okursun bilmem ama sonsuza dek bitmiş bulunmakta yani rahat rahat okuyabilirsin güncele gelip bekleme derdi olmadan 249 bölümü var kaçıncı bölümdeysen oradan hesaplarsın. Ardından devamı olan 16 bölümlük 21 Cb da gelecek oda aklında bulunsun İyi okumalar !!!Neyse ben yavaş okuyayım.
Teşekkür ederim.Nasıl okursun bilmem ama sonsuza dek bitmiş bulunmakta yani rahat rahat okuyabilirsin güncele gelip bekleme derdi olmadan 249 bölümü var kaçıncı bölümdeysen oradan hesaplarsın. Ardından devamı olan 16 bölümlük 21 Cb da gelecek oda aklında bulunsun İyi okumalar !!!