Şu sahne Jiro'nun Nitroları dövdüğü sahne ile birlikte en çok gaza geldiğim sahne herhalde.Ne sahneydi be...
Şu sahne Jiro'nun Nitroları dövdüğü sahne ile birlikte en çok gaza geldiğim sahne herhalde.Ne sahneydi be...
Seri başındaki Toriko One Oiece evreninde olsa Amiral olurdu.Yonkolar çok zayıf ya. Muhtemelen 4 Canavarın bir tohumu bile çok fazla gelir OP evrenine.
Seriyi hızlı ilerlettiği için oldu bunlar hep.
Öyle tabi canım.Yonkolar çok zayıf ya. Muhtemelen 4 Canavarın bir tohumu bile çok fazla gelir OP evrenine.
İki Yonkonun ortak saldırısını bir çaylak tutabiliyor, o çaylak üstüne kalkip Yonko yaralıyor. Ortak saldırının boyutu da ada patlatacak kadar bile yok.
OPta Yonkoların itibarı yok. Her aklına gelen Yonko avlamaya çalışıyor. ID 6 mahkumları bizi bırakın WBnin kafayı alalım diyorlardı.
Torikoda ise Geyik kral sinirlenmesin diye en güçlü yaratiklar seferberlik ilan ediyor.
Oda yazsa bu kadar güzel olmazdı.Aha yazdığı ortada.Şu seriyi keşke Oda yazsaydı da gurme dünyasını uzun uzun okusaydık.
Oda yazsa gurme dünyası daha ayrıntılı işleneceği için fena olmazdi.Oda yazsa bu kadar güzel olmazdı.Aha yazdığı ortada.
Ben ayrıntıya değil Aksiyona boğulmak istiyordum ve istediğimi aldım.8 kralı silüet olarak görmek istersen çizdir.Oda yazsa gurme dünyası daha ayrıntılı işleneceği için fena olmazdi.
Serinin popülerliği azalmıştı epey. Jump, o yüzden serinin erken bitirilmesini istedi.Neden zorundaydı?
Senin ilacın bu seri demiştim ben sana. Her türlü fantezine hitap ediyor.Maksimum 10 ren vurduğu günleri hatırlıyorum. Güzel zamanlardı...
Yazıklar olsun sana Jump...Serinin popülerliği azalmıştı epey. Jump, o yüzden serinin erken bitirilmesini istedi.