Foruma gelmeden öncede okuyordum. Sen yazınca tekrar devam etme isteği geldi.Senin ilacın bu seri demiştim ben sana. Her türlü fantezine hitap ediyor.
Foruma gelmeden öncede okuyordum. Sen yazınca tekrar devam etme isteği geldi.Senin ilacın bu seri demiştim ben sana. Her türlü fantezine hitap ediyor.
O değil de bu seri de çok eksik ve boktan bitti. Onca aksiyon ve vahşetin sonu Şengüller düğün salonu oldu anasını satayım.
Samimiyetsiz saçma salak haller. Leş bir konu. Uzunca işlenmesi gerekirken aceleye getirilmiş gurme dünyası ve krallar derken azalarak bitti. Keşke böyle bitmeseydi. Çöpetsunun rekor kırdığı alemde Toriko gibi bir serinin gte gelmemesi lazımdı.Neo'yu tek sayfada iyi adam yapmaları çok kötüydü.
Şöyle sağlam bir animesi olacaktı...Samimiyetsiz saçma salak haller. Leş bir konu. Uzunca işlenmesi gerekirken aceleye getirilmiş gurme dünyası ve krallar derken azalarak bitti. Keşke böyle bitmeseydi. Çöpetsunun rekor kırdığı alemde Toriko gibi bir serinin gte gelmemesi lazımdı.
Csm ile karıştırdın konuyu.Amatör eğlendirir. Dünya genelinde izleyici okuyucu kitlesi Sanji seviyesinde.
Ya bi sal ya. Mavi saçlı garip saçma kaslı vücudu olan bir adam yemek yiyip güçleniyor. Şaka gibi. İki yaşındaki çocuklar bile izlemez.Csm ile karıştırdın konuyu.
Bu Jump ne şerefsiz dergi ya.Serinin popülerliği azalmıştı epey. Jump, o yüzden serinin erken bitirilmesini istedi.
Çöpetsu gibi seriler anime ve manga kültürü ile popüler kültür sayesinde haşır neşir olan insanlara daha çok hitap ediyor.Toriko gibi daha ilginç ama popüler olma ihtimali düşük konulara sahip seriler ise daha küçük bir fan kitlesine sahip oluyor bu yüzden.Samimiyetsiz saçma salak haller. Leş bir konu. Uzunca işlenmesi gerekirken aceleye getirilmiş gurme dünyası ve krallar derken azalarak bitti. Keşke böyle bitmeseydi. Çöpetsunun rekor kırdığı alemde Toriko gibi bir serinin gte gelmemesi lazımdı.