İşte bu yüzden Bambina'cıyız.
Godzilla ve Kong'un kapışmasında, Kong'u tutan tarafta mısın?
İşte bu yüzden Bambina'cıyız.
Evet ama çoktan spoyu yedim.Godzilla ve Kong'un kapışmasında, Kong'u tutan tarafta mısın?
Yonkoulardan görmek istediğimiz sahneler ama nerdeeeee.....Ne sahneydi be...
Bir buradaki Krallara bak bir de One Piece'de ki. Buradaki krallara karşılık vermeyi bile düşünmüyor ana karakterler o kadar güçlenmelerine rağmen. One Piece'te olsa Luffy iki dakika da Bambino ile karşılıklı kapışabilecek seviyeye gelirdi.Yonkoulardan görmek istediğimiz sahneler ama nerdeeeee.....
Serinin son dövüşünü hatırlatma bana...Bir buradaki Krallara bak bir de One Piece'de ki. Buradaki krallara karşılık vermeyi bile düşünmüyor ana karakterler o kadar güçlenmelerine rağmen. One Piece'te olsa Luffy iki dakika da Bambino ile karşılıklı kapışabilecek seviyeye gelirdi.
Son dövüş kötü kurgulanmıştı da toriko ve ekibi yine 1 vs 1 atacak durumda değillerdi.Serinin son dövüşünü hatırlatma bana...
Seriyi hızlı ilerlettiği için oldu bunlar hep.Son dövüş kötü kurgulanmıştı da toriko ve ekibi yine 1 vs 1 atacak durumda değillerdi.
Hızlı ilerletmek zorunda kaldığı için oldu diyelim.Seriyi hızlı ilerlettiği için oldu bunlar hep.
Neden zorundaydı?Hızlı ilerletmek zorunda kaldığı için oldu diyelim.
Yonkolar çok zayıf ya. Muhtemelen 4 Canavarın bir tohumu bile çok fazla gelir OP evrenine.Yonkoulardan görmek istediğimiz sahneler ama nerdeeeee.....
OPta Yonkoların itibarı yok. Her aklına gelen Yonko avlamaya çalışıyor. ID 6 mahkumları bizi bırakın WBnin kafayı alalım diyorlardı.Bir buradaki Krallara bak bir de One Piece'de ki. Buradaki krallara karşılık vermeyi bile düşünmüyor ana karakterler o kadar güçlenmelerine rağmen. One Piece'te olsa Luffy iki dakika da Bambino ile karşılıklı kapışabilecek seviyeye gelirdi.