Nene, esaslı karakterdi. Jirou ile aşkları çok samimiydi. Nene sahnelerinde yüzüm hep böyle olur:Seride karakter tasarımlari iyiydi ama kaslı adam ve neneden geçilmiyordu ortalık.Melk ve Nono dışında seride doğru düzgün waifu yok.
Nene, esaslı karakterdi. Jirou ile aşkları çok samimiydi. Nene sahnelerinde yüzüm hep böyle olur:Seride karakter tasarımlari iyiydi ama kaslı adam ve neneden geçilmiyordu ortalık.Melk ve Nono dışında seride doğru düzgün waifu yok.
Hepsi iyi de at kralın ortamın havasını alıp uzaya çevirdiği sahne gibisi manga aleminde yok. Güç nedir in cevabını çizmişti mangaka...Jiro reyizin hakkını veremeyiz. Tek vuruşta nitrolardan birini uzaya fırlatmasını hala unutmadım.
Oradaki açıklaması çok güzeldi. İnsan yemek olmadan bilmem kaç gün, su olmadan bilmem kaç gün yaşar ama hava olmadan en fazla 5 dakika deyip dumura uğratmıştı.Hepsi iyi de at kralın ortamın havasını alıp uzaya çevirdiği sahne gibisi manga aleminde yok. Güç nedir in cevabını çizmişti mangaka...
Oradaki açıklaması çok güzeldi. İnsan yemek olmadan bilmem kaç gün, su olmadan bilmem kaç gün yaşar ama hava olmadan en fazla 5 dakika deyip dumura uğratmıştı.
Ben editledim bu sayfaları, anılarım canlandı. Hafta sonu hazır yasak varken başlayıp bitirsem mi acaba?
Ne sahneydi be...
İşte bu yüzden Bambina'cıyız.İnsanların son anlarının geldiğini hissetmesi de iyiydi.