Vuruş hissi kehkehkehkejBen bu oyunu oynadığımda da grafik olarak muazzamdı. Ne ekleyebilirler ki?
Yaprakların sallanmasında oluşan kıvrımdaki gölge boyutunun sınırlarındaki yansımadaki fazla sönüklük kehkehkeh
Vuruş hissi kehkehkehkejBen bu oyunu oynadığımda da grafik olarak muazzamdı. Ne ekleyebilirler ki?
Iorveth DLC'si ekleyebilirler, karşıma çıkıp bir iki yırmıh çakarsa ses etmem hakkıdırBen bu oyunu oynadığımda da grafik olarak muazzamdı. Ne ekleyebilirler ki?
Iorveth DLC'si ekleyebilirler, karşıma çıkıp bir iki yırmıh çakarsa ses etmem hakkıdır
Edit: Keşke diyeyim, muhtemelen böyle bir şey eklemezler zaten.
Vamprella vardı çocukları emcukleyen o eklense hatta BaW dan devam etsek müthiş olurdu da...Oyun hikayesine ekstra geliyorsa iyi o zaman. Bakarım ben de.
Orianna'yı diyorsan onu fragmana eklemişler zaten. Tabii yanlış çıkarım yapmadıysam.Vamprella vardı çocukları emcukleyen o eklense hatta BaW dan devam etsek müthiş olurdu da...
Yahu müthiş olur onu eklemeleri. Kısa ama çok vurucu olurdu.Vamprella vardı çocukları emcukleyen o eklense hatta BaW dan devam etsek müthiş olurdu da...
Vamprella vardı çocukları emcukleyen o eklense hatta BaW dan devam etsek müthiş olurdu da...
Heh aynen bu. Mod yapmış fanlar 40 dakikalık oynaması var da, gelene eklense güzel olurdu. Hatta aynı harita direk kürelerin birleşimi ve vampir clanlarının ilk geldiği zamanlar. Yanımıza 1 kişi alıp(yen ciri tris falan) geçmişe gidip görevleri yapıp gelsek ne güzel olurdu. Velene gitmek istemiyorum ya her yer çamur sürekli yağmur ormanlar desek leşenler yüzünden garip sesler... BaW ne güzel günlük güneşlik iç açıcıOrianna'yı diyorsan onu fragmana eklemişler zaten. Tabii yanlış çıkarım yapmadıysam.
Duyduğum kadarıyla oyunda tıpkı Roche gibi başta İoverth de olacakmış. Hatta Velen'in güneydoğusunda girilemeyen o Nilfgaard kampı Ioverth arc içinmiş. Ama fazla uzun oldu diye kaldırmışlar .Iorveth DLC'si ekleyebilirler, karşıma çıkıp bir iki yırmıh çakarsa ses etmem hakkıdır
Edit: Keşke diyeyim, muhtemelen böyle bir şey eklemezler zaten.
Aslında Witcher 3 Grafik olarak cilalamaya ihtiyacı olan bir oyun yani bunu günümüze göre diyorum yoksa çıktığı döneme göre fena değildi.Ben bu oyunu oynadığımda da grafik olarak muazzamdı. Ne ekleyebilirler ki?