Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Witcher (Oyun)

Bunu tam hatırlamadım da satıra yardım ettiğimiz için 2 yerde adamları bizi görmezden geliyordu. Cüceler arasında isim yapıyorduk. 1 tanesi silah yapımı için depoya kolay giriş diğerini unuttum. Çok önemli olaylar görevler değil bunlar, djksitra tarafı önemli.
Djksitra tarafı daha önemli doğru. Sadece radovid olayında yardım etmek ciri konusunda destek almaya yetmiyor. Dandelion'un yerini öğrenmek yerine bunun hazinelerinin yerini öğrenmeyi tercih etmek gerekiyor onun için sanırım. Ama öyle bir durumda da kesin olumsuz bir şeyler olur. Artık dudu mu ölür dandelion sakat mı kalır bilemiyorum.
 
"free for everyone who already owns the game" cümlesi beni bitirdi. İkinci oyunun bitmesine az kaldı, üçüncüye başlamak üzereyken bu haberin gelmesi çok iyi oldu.
İnan güncellemenin yine ertelenmemesine ve nihayet kesin tarih vermelerine bütün Cyberpunk haberlerinden daha çok sevindim diyebilirim :D

Witcher’i en son 4 sene önce bitirmiştim ve güncelleme çıksa da tekrar oynayasam diyordum.
Güncelleme çıkar çıkmaz oynamayı düşünüyorum bende.
Bak Cyberpunk’u ikimiz de platinledik ve Witcher 3 için de bir double platin yaparız artık Dantem:rolleyes:
 
Zengin kardeşlerime haset beslemediğim ender konulardan biri olacak bu. 4K 60 fps akın gidin o güzelim dünyada gençler. Daha iyisi yok ve umarım günün birinde bu şekilde tekrar deneyimlerim ben de.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık