Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Sandman (2022-2025)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 24 72.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 9 27.3%

  • Kullanılan toplam oy
    33
Gaiman'ın çizgi romanı yazarken kafasının yerinde olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ben ne okuyorum diye düşündüğüm çok hikaye vardı. O yüzden dizinin belirli bir konuda ilerlememesi ve belirli bir sonuca bağlanmaması gayet doğal olur. Gaiman mitleri kendine göre yorumlayıp bir çizgi roman yazmış, dizi de bu şekilde mi ilerler bilinmez. Casti de kendinin seçmiş olması hayranların beğeneceği anlamına gelmiyor ki bazı castler gerçekten göze parmak. Çoğu kısım çizgi romana paralel gidiyor aslında. Atlanmış veya değiştirilmiş çok kısım da var. Ben en son 6.bölümü izledim ve daha 1.cilt bitmemişti hikaye bakımından.
 
Diziyi izlemedim.Hatırlamadigim bir ciltte kedilerin hayal etmesi üzerine bir bölüm vardı.Cok beğenmiştim orasını.Bunu diziye yansıttılar mi?Yansıttılarsa nasıl yansıttılar?
 
İçerisindeki eşcinsel çiftlerden dolayı Netflix'e sallayan varsa, Sandman 90'larda yayınlandığından beri içinde bolca eşcinsel karakter bulunduran bir seridir. Bazı tartışılan karakter seçimleri için alta Gaiman'ın röportajını bırakacağım, dizinin castından kendi sorumlu bildiğim kadarıyla. Açıkcası Death'i siyahi yapmaları dışında cast değişiminin sebeplerini anlıyorum. Death'i oynayan aktrist de bence gayet iyi oynamış o yüzden o konuda da çok sızlanmayacağım. Tabi yıllardır kafamda hep Death için Eva Green hazretleri vardı ama yapacak bir şey yok.
Sonuçta eserin tüm hakları Gaiman'a ait ve açıkcası Gaiman gibi inanılmaz bir adamın kendi eseriyle ilgi kararlarını sorgulamayı da pek mantıklı bulmuyorum.

Dizideki oyunculuklar güzel, fakat Gaiman'ın karakter seçimlerini yapmış olması benim için ucuz bir popülizmden öteye gitmez. Adama demezler mi "madem öyle, çizgi romanda niye böyle yaptın?" diye. O nedenle kendisini samimi bulmuyorum.
 
Dizi bitti. Zirvesi 4.bölüm. 6.bölümdeki 100 yıl muhabbetinden de çok keyif aldım. Onun dışında konu kesinlikle sonsuzların arasındaki mücadeleye, çatışmaya odaklanmalı. İnsanların varlığı çöp. Hiçbir ederleri yok böyle varlıklar karşısında ve bunu bilerek izliyorsun tamamen vakit kaybı oluyor. Ekran başında tiksinmekten bunalmaktan yoruldum. Abicim siz kim köpeksiniz ya cehennem olun gidin de iki ortam iki sonsuz görelim anasını satayım. Boş beleş tatava. Devam sezonlarında buna odaklanırlarsa dizi daha keyifli olur. Bu dizi bana tekrar hatırlattı ki sarışın, kızıl olmak günah bu dünyada. Ekranlar bu günahkarlardan arındırılmalı ve yerlerine oyunculuklarıyla ateş eden Detroit'in bağlarından büklüm büklüm yollarından kopma kardeşlerimiz getirilmeli. Arındırmak önemli zenciye devam gaylara selam netflix.
 
Tywin Lannister sadece1 bölüm oynamasına rağmen desire, rose walker, lucifer ve apartman karakterlerinden çok daha etkileyiciydi. Dream'i oynayan adam hakkını vermiş, the corinthian ve johanne constantine dışındaki oyunculukları zayıf buldum. Dizi güzel başladı ümit verdi lakin sonunu sıkıla bayıla getirebildim.
 
Dizi beni çok etkiledi. Alnıma 'heteroseksüel bir beyaz erkek olduğum için özür dilerim' yazdıracağım. İstanbul'da iyi bir dövmeci bilen varsa önerilere açığım.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık