Çocukça ilerlemiyor o sahne de çocukça değil ki dostum. Açıkçası ben izlerken o duygu yoğunluğu ve değişimleri net geçti bünyeye. Kahvehane atışması diye makara yapacaksan yap tabi oradan yürünürYav he he Umut umut sen kazandın al git sen kazandınBu bütçeyle daha iyi bi senarist bulabilirlerdi 3 bölüm izledim son derece çocukça basit ilerliyor dizi Constantine aynı zamanda başladım ordaki iblisleri görünce Cehennemdeki iblis lordu Galaksini koruyucularındaki uzaylılardan çıkmış gibi baya özenilmemiş ya diziye
Zamanın başlangıcından beri var olan karakterlerin yılan ve yırtıcı kuşla başlaması garip yalnızca. Direkt kozmik şeylerle veya manevi olgularla başlasalar daha epik olurmuş düello.Çocukça ilerlemiyor o sahne de çocukça değil ki dostum. Açıkçası ben izlerken o duygu yoğunluğu ve değişimleri net geçti bünyeye. Kahvehane atışması diye makara yapacaksan yap tabi oradan yürünür
Çr de luciferin kanadını kesip miğferi alıp gidiyordu ama işlememişler4. Bölüm
![]()
O sahne gerçekten çrde var ama bizimkinin cümlesi yarım kalmış cehennemde yaşayan herkes cenneti umut ettiği sürece hepsi benim emrine girebilir diyor lütfen çrye bakınÇocukça ilerlemiyor o sahne de çocukça değil ki dostum. Açıkçası ben izlerken o duygu yoğunluğu ve değişimleri net geçti bünyeye. Kahvehane atışması diye makara yapacaksan yap tabi oradan yürünür