Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Sandman (2022-2025)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 24 72.7%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 9 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    33
Serinin ilk beş cildini okumustum yaklaşık bir sene önce.Kafam guzelken okuması zevkli oluyordu.Dizinin fragmanını izlediğimde çizgi romandaki havayı alamadim özellikle Morpheus için.İzleyecegimi hiç sanmıyorum zaten dizi izlemek zaman kaybından başka bir şey değil gozumde.

Bitti şimdi. Çizgi romanı bilmesem de gayet derli toplu güzel bir seri olmuş. Sonu da merak uyandırıcı.

Yav he he Umut umut sen kazandın al git sen kazandın😐 Bu bütçeyle daha iyi bi senarist bulabilirlerdi 3 bölüm izledim son derece çocukça basit ilerliyor dizi Constantine aynı zamanda başladım ordaki iblisleri görünce Cehennemdeki iblis lordu Galaksini koruyucularındaki uzaylılardan çıkmış gibi baya özenilmemiş ya diziye

Yav he he Umut umut sen kazandın al git sen kazandın😐 Bu bütçeyle daha iyi bi senarist bulabilirlerdi 3 bölüm izledim son derece çocukça basit ilerliyor dizi Constantine aynı zamanda başladım ordaki iblisleri görünce Cehennemdeki iblis lordu Galaksini koruyucularındaki uzaylılardan çıkmış gibi baya özenilmemiş ya diziye
Çocukça ilerlemiyor o sahne de çocukça değil ki dostum. Açıkçası ben izlerken o duygu yoğunluğu ve değişimleri net geçti bünyeye. Kahvehane atışması diye makara yapacaksan yap tabi oradan yürünür

Çocukça ilerlemiyor o sahne de çocukça değil ki dostum. Açıkçası ben izlerken o duygu yoğunluğu ve değişimleri net geçti bünyeye. Kahvehane atışması diye makara yapacaksan yap tabi oradan yürünür
Zamanın başlangıcından beri var olan karakterlerin yılan ve yırtıcı kuşla başlaması garip yalnızca. Direkt kozmik şeylerle veya manevi olgularla başlasalar daha epik olurmuş düello.

4. Bölüm
Çr de luciferin kanadını kesip miğferi alıp gidiyordu ama işlememişler

O sahne gerçekten çrde var ama bizimkinin cümlesi yarım kalmış cehennemde yaşayan herkes cenneti umut ettiği sürece hepsi benim emrine girebilir diyor lütfen çrye bakın

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık