Son çıkan, filler bölüm gibi bir şey mi yoksa normal bölüm mü dostumKedi beyaz ve heteroydu, beğenmedim bölümü.
Normal bölüm. Henüz kedi hikayesini izledim ve aynı hikaye çizgi romanda da vardı. Sanırım herkes konunun düz bir çizgi halinde olduğunu sanıyor. Aslında tek bir şey işlenmiyor çizgi romanda. Adem ile Havva'dan Yunan ve İskandinav mitolojisine kadar bir sürü konuyu Gaiman kendine göre yorumlayıp anlatmasından başka bir şey değil aslında hikayesi. Ana hikaye diyeceğimiz bir şey yok diyebiliriz, kısa hikayeler var.Son çıkan, filler bölüm gibi bir şey mi yoksa normal bölüm mü dostum
Lineer bir hikaye işleyişi beklemiyorum ben bu eserden çizgi romanında var olan bir hikayeyi mi uyarlamışlar yoksa yalandan konsepte uygun şekilde doğaçlama mı takılmışlar onu sordum. Cevap için teşekkürler dostumNormal bölüm. Henüz kedi hikayesini izledim ve aynı hikaye çizgi romanda da vardı. Sanırım herkes konunun düz bir çizgi halinde olduğunu sanıyor. Aslında tek bir şey işlenmiyor çizgi romanda. Adem ile Havva'dan Yunan ve İskandinav mitolojisine kadar bir sürü konuyu Gaiman kendine göre yorumlayıp anlatmasından başka bir şey değil aslında hikayesi. Ana hikaye diyeceğimiz bir şey yok diyebiliriz, kısa hikayeler var.