Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Sandman (2022-2025)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 24 72.7%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 9 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    33
Neden diziyi böyle yapmışlar anlamadım
2. sezona malzeme olsun diye muhtemelen.

Serinin en can alıcı bölümü bence 5. bölümdü. Herkesi içine çekmiş ve zamanın nasıl aktığını anlamamıştır diye düşünüyorum. Çizgi romanı izlemediğim için karakter tasarımları hakkında bir şey diyemiyorum.

Genel olarak çok iyiydi. Desire'ı beğendim açıkçası ne kadına ne de erkeğe benziyor, travestiye benzetenler olmuş sanırım ama günümüz algısıyla alakalı diye düşünüyorum ben öyle benzetmedim.

Final için Meh diyebilirim güzel bağladılar. 10/7,7 iyidir.

Çr de luciferin kanadını kesip miğferi alıp gidiyordu ama işlememişler

O sahne gerçekten çrde var ama bizimkinin cümlesi yarım kalmış cehennemde yaşayan herkes cenneti umut ettiği sürece hepsi benim emrine girebilir diyor lütfen çrye bakın
Benim hatırladığım, Lucifer cehennemden ayrılmak istediğinde kendisi Morhpeusa kanatlarını kesmesini istediği ve ayrı bir zamanda bu olayın gerçekleştiği. Yani bu atışmada dizideki gibi olmuştu. Bi tekrar bakayım.

Dizi ile ilgiliolarak olmamış. Morhpeusa ve Corrinthian dışında tüm castlar bence berbat. Ulan Death gotik bir tip gitmişler zenci yapmışlar, Lucifer cinsiyetsiz tamam da esin kaynağı David Bowie onunda alakasız bir tipe çevirmişler. Bu iki kilit ismin resmedilişi tipi özel ve tek. Bari bunlara sadık kalaydınız lan. İzleyiciye Death of endless ve Luciferi çizgiromandaki ürpertici havayla vermemişler malesef...

Son düzenleme:
Benim hatırladığım, Lucifer cehennemden ayrılmak istediğinde kendisi Morhpeusa kanatlarını kesmesini istediği ve ayrı bir zamanda bu olayın gerçekleştiği. Yani bu atışmada dizideki gibi olmuştu. Bi tekrar bakayım.

Dizi ile ilgiliolarak olmamış. Morhpeusa ve Corrinthian dışında tüm castlar bence berbat. Ulan Death gotik bir tip gitmişler zenci yapmışlar, Lucifer cinsiyetsiz tamam da esin kaynağı David Bowie onunda alakasız bir tipe çevirmişler. Bu iki kilit ismin resmedilişi tipi özel ve tek. Bari bunlara sadık kalaydınız lan. İzleyiciye Death of endless ve Luciferi çizgiromandaki ürpertici havayla vermemişler malesef...
Luci ile dediğin gibi sanırım tekrar buluşacak ama bu sefer savaşıyorlar ve kanadını kesip cehennemden yolluyordu luciyi

Bu arada hiç kabus bölümler işlenmemiş emin olun kabus bölümleri çrdeki gibi yaparlarsa mükemmel olur. bir insan vücüdundan yapılma merdiven yada hayatta en çok kavuşmak istediğin insanla 1 ömür geçirirken sandmanın gelip artık gitme zamanın geldi demesi gibi sahneleri görmeyi çok istedim.

Dizi benim için güzel başladı, sonra bir ara durağanlaştı ve tekrar güzelleşti. Vortex olayını fazla beğenemedim, sıkıldım. Üstüne Westworld'ün son bölümünü izledim diye olabilir, o aklımı başımdan almıştı :ehe:

Onun harici arkadaşların dediğine katılıyorum. Ölüm ve Lucifer olmamış , cast olarak olmamışlar arkadaşlar. Özellikle ölüm hiç olmamış.Ölümün olduğu bölümün işlenişi uygun bir cast ve daha iyi bir oyuncuyla olsaydı eminim ki duygu bana daha iyi geçecekti. Onun harici 2. sezonu bekliyoruz. Umarım kısa zamanda gelir. Çünkü merak uyandırıcı bir sezon finali yaptılar. Favori bölümlerim 5-6.bölümler. Dizi benim için totalde 10 üzerinden 7- 7.5 yapar .

Son düzenleme:
İlk dört bölüm fena değil izlenir. Beşinci bölümü çok beğendim. İyide çekmişler bölümü ilgi çekiciydi baya.

Haunting Hill Houseda da bir efsana bölüm vardır gerim gerim gerer ondan sonra izlediğim gerildiğim en iyi bölümlerden biri oldu.

Son düzenleme:
Sonunda bitirebildim. Dizi sayesinde zenciye doyduk, teşekkürler Netflix.

Çizgi romandan bağımsız olarak ve cast faciasını da görmezden gelerek diziyei beğendiğimi söyleyebilirim. Dizi 6. bölüme kadar müthiş ilerledi, yağ gibi aktı gitti adeta. Fakat özellikle 7. bölüm ve sonrası tempo çok düştü. Morpheus çok iyiydi, ama Vortex denen veletten ayar yediği anda o da gözümden düştü. İkinci sezonu çıkınca izlerim, ama birinci sezonun tadını vereceğini sanmıyorum.

İçerisindeki eşcinsel çiftlerden dolayı Netflix'e sallayan varsa, Sandman 90'larda yayınlandığından beri içinde bolca eşcinsel karakter bulunduran bir seridir. Bazı tartışılan karakter seçimleri için alta Gaiman'ın röportajını bırakacağım, dizinin castından kendi sorumlu bildiğim kadarıyla. Açıkcası Death'i siyahi yapmaları dışında cast değişiminin sebeplerini anlıyorum. Death'i oynayan aktrist de bence gayet iyi oynamış o yüzden o konuda da çok sızlanmayacağım. Tabi yıllardır kafamda hep Death için Eva Green hazretleri vardı ama yapacak bir şey yok.
Sonuçta eserin tüm hakları Gaiman'a ait ve açıkcası Gaiman gibi inanılmaz bir adamın kendi eseriyle ilgi kararlarını sorgulamayı da pek mantıklı bulmuyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık