Çizgi romanından çok farkı var mı?NE ne neeeEE
Bu dizi benim için yok :/ Konuyu engelleyebiliyor muyuz?
Edit: spo yu yeni gördüm.
edit2: ulan ne güzel izliyordum, keyfim kaçtı.
![Frown :( :(](/styles/smile/frown.png)
Çizgi romanından çok farkı var mı?NE ne neeeEE
Bilmiyorum, oyuncu seçimi iyi gibi ( spodaki hariç ). Diziyi izlemedim, izleyesim de kaçtı.Çizgi romanından çok farkı var mı?
Edit: spo yu yeni gördüm.
Kadın Constantine nedir abi kaç yıllık DC okuyucusuyum böyle hatamı yapılır kadın isimli John mu vaeÜç bölüm izledim, fena değil. Çizgi romanı hakkında bir fikrim yok, fakat kadın Constantine olmamış.
Sana hak veriyorum John Constantine okuyan bilirNE ne neeeEE
Üstelik lezbiyen.Kadın Constantine nedir abi kaç yıllık DC okuyucusuyum böyle hatamı yapılır kadın isimli John mu vae
Biz çizgi romandan devam anlaşılanİkisinde de geçiyor. Bazı sahneler rüyalarda geçiyor ama çoğu gerçek dünyada gerçekleşiyor.
JONH CONSTANTINE'i lezbiyen yapmışlar. Muhtemelen Morpheus ile aşk yaşayacaklar. Her ne kadar çizgi romana paralel gitse de saçma çok yer var.
Biz çizgi romandan devam anlaşılan
YouTube'dan merak ettiğim güzel sahnelere bakın geçerim artık böyleyse. Hani cinsiyetini geçtim bari morpheus ve constantine arasında bir şey olmasaymış :/John Constantine lezbiyen ve Morpheus buna, bu Morpheus'a yanlıyor. Imdb'de 7 bölüm oynuyor görünüyor, ikisi arasında bir aşk hikayesi yazmış olabilirler. Lucifer da kadın. Lucien de siyahi kadın. Ölü gibi bembeyaz olan Ölüm de siyahi. Dizideki erkek karakterleri öldürmüşler resmen. Karakterler haricinde bana kopuk gelen yerler de var. 6/10 maksimum ederi.