@kekomancer karalar bağlar şimdiBu kadar çok para harcanan bir projeye bu kadar deneyimsiz insanların getirilmesi saçma. Bakalım ne yapacaklar.
"Açaydım kollarımı gitme diyeydim".
@kekomancer karalar bağlar şimdiBu kadar çok para harcanan bir projeye bu kadar deneyimsiz insanların getirilmesi saçma. Bakalım ne yapacaklar.
Keko sabahtandır özelden ağlıyor bana. Durumu aşağı yukarı şöyle.@kekomancer karalar bağlar şimdi
Kurucu beyfendinin twitini gördüm de bana malum sezondan sonra ortamlarda dolanan şeyi hatırlattı daha çok "got son sezonu yeniden yapçaklarmış olm, içeriden geldi bilgi, kesin" :d@kekomancer karalar bağlar şimdi
Şimdiden özledim galadriel i
Rüyanda görürsün anca . Sanderson Zaman Çarkı dizisinin arka planına vakıf olduğundan beri olası bir uyarlamada veto hakkı istediği hakkında röportajlar yaptı, anlayan anladı adamın ne demek istediğini. Yok öyle mesajını vermek için materyali eğip bükme, karakterleri kafana göre değiştirme, yazar altına mührünü kaşesini vuracak.Mistborn'u bu ekibe yaptırsınlar da gör
Eğer bu gerçekse bu sjw akımı geçene kadar zor uyarlanır Sanderson eserleriRüyanda görürsün anca . Sanderson Zaman Çarkı dizisinin arka planına vakıf olduğundan beri olası bir uyarlamada veto hakkı istediği hakkında röportajlar yaptı, anlayan anladı adamın ne demek istediğini. Yok öyle mesajını vermek için materyali eğip bükme, karakterleri kafana göre değiştirme, yazar altına mührünü kaşesini vuracak.
Umut bu diyarları terk etmemiş demekRüyanda görürsün anca . Sanderson Zaman Çarkı dizisinin arka planına vakıf olduğundan beri olası bir uyarlamada veto hakkı istediği hakkında röportajlar yaptı, anlayan anladı adamın ne demek istediğini. Yok öyle mesajını vermek için materyali eğip bükme, karakterleri kafana göre değiştirme, yazar altına mührünü kaşesini vuracak.