Doğru söze ne denir@Mihawk hepimiz şu saçma sapan One Piece'i takip eden insanlarız kardeşim. Fantastik seri uzmanı gibi davranmamıza gerek yok.
Doğru söze ne denir@Mihawk hepimiz şu saçma sapan One Piece'i takip eden insanlarız kardeşim. Fantastik seri uzmanı gibi davranmamıza gerek yok.
Seksenlerden bu yana dedim ve seksen oncesini bile attim yani niyetim oydu. Bununla birlikte evet ben fantastik uzmaniyim, ben tezimi de fantastik eserler ustune yaziyorum, uzmanim cidden dndnSeksenler dedin ama üç tane seksenler gördüm sadece. Diğerlerini es geçiyorum zaten vaktim de yok. İlk bölümlerini izleyip yorumlarımı yazmaya çalışacağım. Emek vermişsin eyvallah karşılığını verelim.
@Mihawk hepimiz şu saçma sapan One Piece'i takip eden insanlarız kardeşim. Fantastik seri uzmanı gibi davranmamıza gerek yok.
Wampire Daires ve Teen Wolf eksik kalmış listedeBeforeigners: iskandinavyada geçmişten gelen bir shieldmaiden modern dünyada polis oluyor
Buffy the vampire splayer( ya da bafi de vampir sayılır) ve angel dizileri: modern dünyada yaşayan şeytanlar, vampirler ve tanrılarla savşöması için her jenerasyondan seçilmiş bir kız doğar, o kız da bizim buffydir. Angel ise bir popüler karakterdir, sevildiğinden spinoffu oldu.
Buffy the Vampire Slayer (TV Series 1997–2003) ⭐ 8.3 | Action, Adventure, Drama
44m | 13+www.imdb.com
Carnivale: muazzam dizi, iyi bütçe ve klasik iyi kötü savaşı
Herkül ve Zayna: Bende kaslı kadın fetişi varsa hep buradan. ağzımın içine zılgıt çek zeynam, çakramın olam at beni gabriel.
Hercules: The Legendary Journeys (TV Series 1995–1999) ⭐ 6.5 | Action, Adventure, Drama
44m | TV-Gwww.imdb.comXena: Warrior Princess (TV Series 1995–2001) ⭐ 6.7 | Action, Adventure, Drama
45m | TV-PGwww.imdb.com
JourneyQuest: baya iyi bir klasik pulp fiction
JourneyQuest (TV Series 2010– ) ⭐ 7.8 | Action, Adventure, Comedy
JourneyQuest: With Christian Doyle, Brian S. Lewis, Emilie Rommel Shimkus, Fran Kranz. Following a group of dysfunctional adventurers on a quest to discover and destroy the mythical Sword of Fighting, JOURNEYQUEST is a comedic adventure through the fantasy world of Fartherall, where intellectual...www.imdb.com
Riget: Evrendeki en garip olayar bu hastahanede yaşanıyor, acaba neden???
Pierścień i róża: Polonyalıların yaptığı iyi bir dizi. b ir kitap uyarlaması ama kitap polonyalılarca yazılmamış
Wiedźmin : Bizim witcher dizisi ama sene 2002. çok daha iyi ve objektif en iyi müziklere sahip
西遊記: 1978 yapımı japon tvlerinin journey to the west uyarlaması. 1986 da olur.
https://g.co/kgs/vKm8JY
Wizards and Warriors: Emmy kazandı
ki hani merline vs de girerim istersem. her seneden rop dan daha iyi 20 dizi çıkarırım hepsi de fantastik.
Onlari da yuzuklerin efendisi rings of power icin yapacagin listeye al kekoWampire Daires ve Teen Wolf eksik kalmış listede
Bu arada Carnivale yarım kaldı diye hatırlıyorum.
RoP için herhangi bir liste yapmayı düşünmüyorum ya, teşekkürler.Onlari da yuzuklerin efendisi rings of power icin yapacagin listeye al keko
O kadar kotu baska eser bulamadigin icin de yapamazsin zaten dndnRoP için herhangi bir liste yapmayı düşünmüyorum ya, teşekkürler.
Şey vardı HBO'nun vampir serisi:d adını unuttum bak..O kadar kotu baska eser bulamadigin icin de yapamazsin zaten dndn
Wiedźmin : Bizim witcher dizisi ama sene 2002. çok daha iyi ve objektif en iyi müziklere sahip
Arkadaşlar bir eserde efekt ve müzik övülüyorsa o eserde övülecek bir şey yoktur demektir.
True blood ve evet o da iyiydi.Şey vardı HBO'nun vampir serisi:d adını unuttum bak..
Bu bilgi beni paramparça etti..RoP in yapimcisi ile diher dandik amazon dizisi Wheel of Time in yapimcisi evlilermis