İlk bölümü açtım yarısına gelmeden geri kapattım, hiçbir şeyi sarmadı dizinin, nasıl izlediniz lan
Yüzüklerin Efendisi Uyarlaması Sonrası Amazon'da İlk Kayıp Verildi: Dizi Geliştirme Başkanı Görevinden Ayrıldı
Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/amazon-studios-yonetici-ayrilik/ Amazon Studios’ta televizyon dizileri geliştiren departmanın başındaki Marc Resteghini’nin görevinden ayrıldığı açıklandı. Prime Video’da yayınlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi The...forum.kayiprihtim.com
İlk kan dökülmüş.Devamı gelir bence.Hazır ortalık karışıkken Rafe Judkins'i de kovsalar ne güzel olur.
Bence efsane oldular ama pek istedikleri gibi olmadı o iş.60 yıl sonra bile millet bu diziyi gördüğünde sağlam bir sövücek bu dizinin yapımcılarına ve diziye.Hani çok iyiydi, 60 sene sonra efsane olacaktı? Haha, iyi olmuş. Güzelim evreni mahvetmişlerdi.
Bizim ekip güzel ya yoksa kim takar çakma elfleriYa öf buraya yazıp yazıp, bizden önce izleyip, iple çekiyorsunuz. Boş yapmayın
Aklıma geldikçe gülüyorum kırık tahta kapı için koç başı getirmişlerdi ahahaahahahahaYüzüklerin Efendisi Uyarlaması Sonrası Amazon'da İlk Kayıp Verildi: Dizi Geliştirme Başkanı Görevinden Ayrıldı
Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/amazon-studios-yonetici-ayrilik/ Amazon Studios’ta televizyon dizileri geliştiren departmanın başındaki Marc Resteghini’nin görevinden ayrıldığı açıklandı. Prime Video’da yayınlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi The...forum.kayiprihtim.com
İlk kan dökülmüş.Devamı gelir bence.Hazır ortalık karışıkken Rafe Judkins'i de kovsalar ne güzel olur.
YooooooooooooooDiziyi sevmediğini söylemedin mi?
Zoroya benzediği içindir, zori bile böyle kılıç tutamazBizim ekip güzel ya yoksa kim takar çakma elfleri
Gerçi @RedTeroR ‘ün her seferinde “Galadrielim” diye iç geçirmesi biraz sıkıntılı bir şey ama neyse artık
Son zamanlarda gördüğüm en iyi benzetmelerden biri oldu buZoroya benzediği içindir, zori bile böyle kılıç tutamaz
Son zamanlardan bundan daha haksız bir yorum görmedimBizim ekip güzel ya yoksa kim takar çakma elfleri
Gerçi @RedTeroR ‘ün her seferinde “Galadrielim” diye iç geçirmesi biraz sıkıntılı bir şey ama neyse artık