Bir bu bir de Arka Sokaklar. Cuma günü tüm haftanın stresini çekip alıyorlardı üzerimden.Cuma günleri bu diziyi bekliyordum. Bitmesi kötü oldu
Bir bu bir de Arka Sokaklar. Cuma günü tüm haftanın stresini çekip alıyorlardı üzerimden.Cuma günleri bu diziyi bekliyordum. Bitmesi kötü oldu
Sanderson eserleri genellikle karakter olarak çeşitli zaten, yani cast sorunu aşırı olmaz. Kadın-erkek çeşitliliği dersen Sissoylu İlk Çağ hariç sayısal ve etki olarak dengeli gidiyor kitaplarda karakterler. Olası bir Sissoylu uyarlamasında çetede cinsiyet değişimi de olabilir dedi zaten Sanderson. Kendisine neyi farklı yapardınız sorularında Sissoylu ilk Çağ karakterlerinin kadın karakter azlığını değiştirirdim der kendisi hep, Allomansi işin içine girince kadın erkek olmanın farkı kalmıyor pek.Eğer bu gerçekse bu sjw akımı geçene kadar zor uyarlanır Sanderson eserleri
Zaman Çarkı hayranları bunu beğendi. Karakter çeşitliliğin sürüsüne bereket olduğu bir seriyi bile rezil hale getirmeyi başardı Amazon. Bu akım devam ettiği sürece eserine saygı duyan birisi bunların eline dizi yapsın diye eserini emanet etmez.Sanderson eserleri genellikle karakter olarak çeşitli zaten, yani cast sorunu aşırı olmaz.
Evde “ben daha elfim kıskananlar çatlasın” diye dolanıyor büyük ihtimalle. Bu hissi yaşattığı için özlemesi normal. Değil mi gı @Wataame Daisuki ?Bari bizi kandırma.
Etmez zaten Sanderson. Adamın tuzu kuru, yeteri kadar parası da var parada gözü yok. Masaya da öyle oturuyor zaten. Hatta yapımcılar paralarına ihtiyacı olmayan biriyle ne yapacaklarını bilmiyorlar gibi bir şeyler de demişti.Zaman Çarkı hayranları bunu beğendi. Karakter çeşitliliğin sürüsüne bereket olduğu bir seriyi bile rezil hale getirmeyi başardı Amazon. Bu akım devam ettiği sürece eserine saygı duyan birisi bunların eline dizi yapsın diye eserini emanet etmez.
Ya öf buraya yazıp yazıp, bizden önce izleyip, iple çekiyorsunuz. Boş yapmayınEvde “ben daha elfim kıskananlar çatlasın” diye dolanıyor büyük ihtimalle. Bu hissi yaşattığı için özlemesi normal. Değil mi gı @Wataame Daisuki ?
Ya öf buraya yazıp yazıp, bizden önce izleyip, iple çekiyorsunuz. Boş yapmayın