Oro Jackson 6 yelkenli, Sunny 3 yelkenli. Anladığım kadarıyla daha büyük bir gemi. Sığdırmaları normalyanlış hatırlıyorum o zaman. En azından tek gemiye sığmışlar![]()

Oro Jackson 6 yelkenli, Sunny 3 yelkenli. Anladığım kadarıyla daha büyük bir gemi. Sığdırmaları normalyanlış hatırlıyorum o zaman. En azından tek gemiye sığmışlar![]()
Roger Tayfasının has elamanlarından "Seagull" o elemanŞu arkada kel olan mangada var mı?
denizci maynard'ı diyorsan öldürmedi.Bartolemeo gelcek bence yanında bellamy gelsede farketmez![]()
zaten arc'ın başlarında kolezyumun içinde barto'nun bi denizciyi öldürdüğünü görmüştük bence onu göstermeleri bile bi işaretti![]()
o zaman ben yanlış hatırlıyorum ama baya ezmisti işte daha meyvesini anlamamistik o zamandenizci maynard'ı diyorsan öldürmedi.
colesiumda kapıştığı tek denizci:
![]()
colesiumdan sonra maynard:
![]()
belamy gibi bir ezik tayfaya gelirse en az 30% okuyucu bir daha okumaz bu seriyi.Gönlümde istediğim Lucci ama bu %0,1lik bir ihtimal cp0a karşı Lucci tek atar mı diye düşündüm.
Büyük ihtimal Bellamy gelecek ama Barto'da olabilir Bellamy bi Mingo'yu bırakmadı.