Arkadaş biraz Bellamy'ide düşünün bi ona çalışıyor bi buna çalışıyor adam iyice yalama olmuş olur eğer öyle bir şey olursa aBu bellamy, dof ile olan savaşta ya luffy'nin hayatını kurtaracak bir şekilde, kendini luffy'nin önüne atarak falan veya doflamingo'ya bir darbe vurup luffy için açık yaratıp işi bitittirecek
Senaryo'yu yazıverdim hemen tayfaya giriş bileti içinböyle olursa yani yukarıda dediğim gibi herkes mecbur sindirmek zorunda kalır
Adam skypiea gittiğinden beri luffy'e sempati duyuyordur eminim, çünkü zamanında yok öyle bir dünya diyordu ama kendi gözleriyle gördü. Doflamingo olayı ise tamamen sığınacak bir liman aramasından ibaret, sevgi ve tutku eksikliği var bu işte yani daha başlarken ölü doğmuş bir birliktelikArkadaş biraz Bellamy'ide düşünün bi ona çalışıyor bi buna çalışıyor adam iyice yalama olmuş olur eğer öyle bir şey olursa a
İşte senle aynı fikirde olduğumuz bir konu.HEPİMİZ BARTOYUZBelami tayfaya gelirse nefesim tükeninceye kadar söverim. Barzolomeo'dan başkasını düşünemiyorum şu an.
Darbe önüne atlamayla olsaydı Barto'nun şimdiye kadar on kez tayfaya katılması gerekirdi.Bu bellamy, dof ile olan savaşta ya luffy'nin hayatını kurtaracak bir şekilde, kendini luffy'ye gelen darbenin önüne atarak falan veya doflamingo'ya bir darbe vurup luffy için açık yaratıp işi bitittirecek
Senaryo'yu yazıverdim hemen tayfaya giriş bileti içinböyle olursa yani yukarıda dediğim gibi herkes mecbur sindirmek zorunda kalır
Verdiğin örnek mi şimdi kamkidof diyoruz, final dövüşü diyoruz, kaptan luffy dolayısı ile tüm tayfanın geleceği diyoruz.Darbe önüne atlamayla olsaydı Barto'nun şimdiye kadar on kez tayfaya katılması gerekirdi.