Oro Jackson 6 yelkenli, Sunny 3 yelkenli. Anladığım kadarıyla daha büyük bir gemi. Sığdırmaları normalyanlış hatırlıyorum o zaman. En azından tek gemiye sığmışlar
Oro Jackson 6 yelkenli, Sunny 3 yelkenli. Anladığım kadarıyla daha büyük bir gemi. Sığdırmaları normalyanlış hatırlıyorum o zaman. En azından tek gemiye sığmışlar
Roger Tayfasının has elamanlarından "Seagull" o elemanŞu arkada kel olan mangada var mı?
denizci maynard'ı diyorsan öldürmedi.Bartolemeo gelcek bence yanında bellamy gelsede farketmez
zaten arc'ın başlarında kolezyumun içinde barto'nun bi denizciyi öldürdüğünü görmüştük bence onu göstermeleri bile bi işaretti
o zaman ben yanlış hatırlıyorum ama baya ezmisti işte daha meyvesini anlamamistik o zamandenizci maynard'ı diyorsan öldürmedi.
colesiumda kapıştığı tek denizci:
colesiumdan sonra maynard:
belamy gibi bir ezik tayfaya gelirse en az 30% okuyucu bir daha okumaz bu seriyi.Gönlümde istediğim Lucci ama bu %0,1lik bir ihtimal cp0a karşı Lucci tek atar mı diye düşündüm.
Büyük ihtimal Bellamy gelecek ama Barto'da olabilir Bellamy bi Mingo'yu bırakmadı.