Bellamy yener bu haliyle eski Moriah'ı.Moriah 10 Bellamy eder gözümde.
@master
Nami meme kanseri olur
Bellamy yener bu haliyle eski Moriah'ı.Moriah 10 Bellamy eder gözümde.
@master
Nami meme kanseri olur
Mesela yani.Mariah in gücü üst yöneticilere yakındır 3 Bellamy alamaz bence.
Hadi olmadi Hiç yoktan deli supportluk yapar.
Tek gereken Doriki ve Haki başka birşey değil. Adam 3 günde karnına armament yapmayı öğrendi zaten.Luffy Kaido'yu indirsin diye gölge verir belki lan gerçi saçma ve komik olur ama şimdi düşünüyorum düşünüyorum zaman atlaması olmadan bir yonkou nasıl inecek bulamıyorum
Tamam da bunları geliştirmek için savaşmak lazım gerçi Dof'tan sonra Wano'da da bir canavar indirip amiral alacak kıvama gelecek bence Luffy ama yonkoular amirallerden de öte biliyorsun.Tek gereken Doriki ve Haki başka birşey değil. Adam 3 günde karnına armament yapmayı öğrendi zaten.
Sonraki arcta Zou olur muhtemelen Amiral alır (yada o seviye bir adam) Wano lideride Amiral üstü bir adamsa oda ara sıcak işte. Sonra ver elini Yonkou Tabi basit anlatımı böyle.Tamam da bunları geliştirmek için savaşmak lazım gerçi Dof'tan sonra Wano'da da bir canavar indirip amiral alacak kıvama gelecek bence Luffy ama yonkoular amirallerden de öte biliyorsun.
Niye bilmiyorum ama ben Wano da liderlik savaşı bekliyorum haliyle birden fazla güçlü adamla savaşacaklar. Momo yu Shogun yapıp devam edecekler gibi hissediyorum.Sonraki arcta Zou olur muhtemelen Amiral alır (yada o seviye bir adam) Wano lideride Amiral üstü bir adamsa oda ara sıcak işte. Sonra ver elini Yonkou Tabi basit anlatımı böyle.