Alpamis
Law gelse iyi olur. Gelmesini istediğim diğer bir kişi de Cavendish'dir.
İşte kalite.frankynin tayfası mı vardı, Law'ın Luffy'nin gibi senelerdir çalıştığı tayfası var.
Kimse gelmeyecek bu adadan.Sadece Barto gelebilir ama onun da gelmesini istemiyorum saldırı gücü yok.
Forumda argo yasak diye bilgisayar başında sövüyorum seni ilgilendirmez.tamam tartışma kapat
Law nere geliyor tayfada kolsuz istemiyorum ben. Hem artık çöp oldu.Law gelse iyi olur. Gelmesini istediğim diğer bir kişi de Cavendish'dir.
Farketmez. Law gelsin iyi olur.Law nere geliyor tayfada kolsuz istemiyorum ben. Hem artık çöp oldu.
Anlatmak istediğim anlatamamışım. Alakasız kişilerin yazılmasında sövülecek ne var diyorum. Çıkıp birisi Sabo gelsin der ne var bunda tahammül edilemeyecek.frankynin tayfası mı vardı, Law'ın Luffy'nin gibi senelerdir çalıştığı tayfası var.
Kimse gelmeyecek bu adadan.Sadece Barto gelebilir ama onun da gelmesini istemiyorum saldırı gücü yok.
Forumda argo yasak diye bilgisayar başında sövüyorum seni ilgilendirmez.tamam tartışma kapat
Zaten değildi.Law'ın kolunun kesilmesi işaret olabilir bu şekilde artık Luffy'den güçlü değildir.
Law çöp ise bizim tayfa moloz yığını (Luffy hariç )Tayfa denizci çöpçüsümü bulduğu pislikleri gemiye yüklüyor,çöp möp istemem ben law geleceğine barto gemiye işesin daha iyi
Sahalarda görmek istediğimiz hareketler.Tayfa denizci çöpçüsümü bulduğu pislikleri gemiye yüklüyor,çöp möp istemem ben law geleceğine barto gemiye işesin daha iyi