Oğlum sizde kimseyi beğenmiyosunuz. Fuji mi gelsin Aokiji mi gelsin ne istiyorsunuz anlamadım (Aokiji son sezonlara doğru benim aklımdan geçen biri gerçi)
O da olabilir bak iyi dedin. Eminim Sanji, Brook, Momo, Kinemon kervanına o da katılırOğlum sizde kimseyi beğenmiyosunuz. Fuji mi gelsin Aokiji mi gelsin ne istiyorsunuz anlamadım (Aokiji son sezonlara doğru benim aklımdan geçen biri gerçi)
Çolak adamın ne faydası olacak tayfaya.Oğlum sizde kimseyi beğenmiyosunuz. Fuji mi gelsin Aokiji mi gelsin ne istiyorsunuz anlamadım (Aokiji son sezonlara doğru benim aklımdan geçen biri gerçi)
Bim Poşet v2.Tayfa da zaten kimsenin ne anası var ne babası,bir de çolak mı bakacağız,hey allahım ne günlere kaldık gitsin deniz besleme kurumuna law'a devlet baksın...
Shanks önce deniz canavarını yensin.Shanks gibi bir adam varken
+1Barto, Jinbe, Momonun gelmesini isterim. Bellamy gibi bir çapsızın tayfada işi yok. Kendini beğenmiş, milletin hayalleriyle dalga geçen, biraz güç elde edince egosu nirvanaya ulaşan birisi. Bellamy ölsün en iyisi, Dof ortadan ikiye ayırsa daha iyi olur.