Çeviride Luffy "en azından 10 kişi toplamalıyım." gibisinden bir şey diyor.çevirilerde mi bir sıkıntı var bilmiyorum. bazılarında en az 10 kişi yazıyor. bazıları senin dediğini yazıyor kafam karışık o konuda...
+1 bence tayfaya mico gelecek momonosuke yaslarindaSonraki kuşaktan Luffy' nin yetiştireceği biri gelebilir.
Aynen Monet gibi özenilen bi karakterini öylece öldürmek hiç Oda'ya göre değil. Belki onun meyvesini tanıdığımız birinde görürüz.Monet'in ölmediğine tayfaya katılacağına inanmıştım,yalan oldu.
Dressrosa bitene kadar bekledim Monet'ten haber çıkmadı,yazık oldu karaktere.Dediğin olsa fena olmaz aslında oda kabul.Aynen Monet gibi özenilen bi karakterini öylece öldürmek hiç Oda'ya göre değil. Belki onun meyvesini tanıdığımız birinde görürüz.
Bi teori vardı Tashigi'ye vereceğine dair o meyveyi. Ve de kendisinin de tayfaya katılacağına dair Smoker ile. Smoker ve Tashigi'yi çok severim her daim kabul ederim katılsınlarDressrosa bitene kadar bekledim Monet'ten haber çıkmadı,yazık oldu karaktere.Dediğin olsa fena olmaz aslında oda kabul.
Smoker ölse katılmaz, ideallerine ters.Bi teori vardı Tashigi'ye vereceğine dair o meyveyi. Ve de kendisinin de tayfaya katılacağına dair Smoker ile. Smoker ve Tashigi'yi çok severim her daim kabul ederim katılsınlar