Meyvesi çok sağlam. Robin + Violet her türlü bilgiyi toplayabilirler.Bundan yıllar önce Violet demiştim, hala bekliyorum.
Meyvesi çok sağlam. Robin + Violet her türlü bilgiyi toplayabilirler.Bundan yıllar önce Violet demiştim, hala bekliyorum.
Taygada bir konumu doldurmalı diye düşündüm zamanında ve tayfanın gözcüsü olmasını istedim sanırım. Tabi bu Sanji'yi nasıl etkiler onu da hesap etmek lazım. Şu ana kadar odun Zoro hariç herkesin tayfada bir konumu var. Hepsi çok kullanışlı. Zoro'yu da tayfanın odunu ilan ettik mi tamamdır.Meyvesi çok sağlam. Robin + Violet her türlü bilgiyi toplayabilirler.
Habire antrenman yapmazsa çok geride kalır diğerlerinden marimo. O yüzden pek bir işlev katmamış oda ona. gitsin çalışsın az biraz güçlensin yoksa ayakbağı olur.Taygada bir konumu doldurmalı diye düşündüm zamanında ve tayfanın gözcüsü olmasını istedim sanırım. Tabi bu Sanji'yi nasıl etkiler onu da hesap etmek lazım. Şu ana kadar odun Zoro hariç herkesin tayfada bir konumu var. Hepsi çok kullanışlı. Zoro'yu da tayfanın odunu ilan ettik mi tamamdır.
Değil.Sanji Zorodan güçlü. :/ Cabbage müttefik olsun isterim tayfaya gelmesin. Barto gelirse süper olur meyvesi de iyi. Aynısı Viola için de geçerli.