2y aradan sonra ödülün gücü yansıtmadığı birçok defa suratımıza vuruldu. Ayrıca büyük ihtimalle ödülünü de hakubayla etrafa bilinçsizce zarar vermesiyle almıştır. Birde şu güzelliği var. Kişiliğinin sağlam olması da onu güçlü yapmaz.
Şu fazlasıyla övdüğünüz hakubayla ise şu ana kadar yapabildiği şeyler arendaki çöpleri temizlek birde şu Dellinger'ı teklemek. Zaten arkasından Robin onu kolayca bastırdı.
Ön plana çıkartılmadığını söylemişsin ama karakter zaten öne çıkabilmek için kendini yırtan birisi. Ben bu adamın Pica karşısında durabileceğini cidden düşünmüyorum. Diamante çöpünü alabileceğinden bile şüpheliyim açıkçası.
Drake-Hawkins civarını neye göre söyledin onu da merak ediyorum. 2y dan sonra, hatta önce bile onların tam potansiyeli gösterilmedi.
Bu kadar bilgisizce konuşmak sanırım sadece cahil cesareti.
1. 2y aradan sonra ödülün güçle alakası olmadığı defalarca yüzümüze vurulmuş(?) İstisna bir durum olmadığı sürece ödüller güce göre veriliyor. Ekstra bir durum oldukça da güncellenip artıyor. Cavendish'in sivil katletmediğini yada çılgın bir bilim adamı olmadığını bildiğimize göre o ödül onun gücüne göre verilmiştir.
2. '' Ayrıca büyük ihtimalle ödülünü de hakubayla etrafa bilinçsizce zarar vermesiyle almıştır.'' Cavendish'in Hakuba olduğunu ne hükumet ne de istihbaratıyla ünlü Devrimci Ordusu biliyor. Hakuba olduğunu gördüklerinde , hem hükumet çalışanları hem de Sabo , Hakuba'nın namını duyduklarını ama Cavendish olabileceğini düşünmediklerini belirtiyorlar.
3.Şimdiye kadar bir şey yapmadığını ben de söyledim zaten. Hatta bunu özellikle belirttim . Papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyorsun yine.
4.Cavendish öne çıkmak için kendini yırtıyormuş , ama ön plana çıkmadığını söylüyormuşum. Bu adam şimdiye kadar hiç tam kapasite zorlu bir savaşta gösterilmedi. Gücünün sınırları konusunda bir bilgi verilmedi. Hakuba hiç denk bir dövüşte kendisine yakın güçte biriyle dövüşmedi.
Daha okuduğun mangayı bile anlayamıyorsan zaten benim yazdıklarımı hiç anlayamazsın. Uzatmaya gerek yok.