şu videoya bakarsan anlamak çok zor olmazbir le ikiyi anladım da 3. güçlü kim?
[YOUTUBE]z1kYdtVvfLQ&feature=related[/YOUTUBE]
şu videoya bakarsan anlamak çok zor olmazbir le ikiyi anladım da 3. güçlü kim?
4'e kadar anladımda Robin 6 olmuş ? Ayrıca Usopp ve Chopper yeni haliyle Nami'yi geçer Chopper zaten canavarımsı haliyle yeter1.Luffy
2.Zoro
3.Sanji
4.Franky
5.Brook
6.Robin
7.Nami
8.Chopper
9.Usopp
Atilan yorumlari merak ettim bastan okuyayim dedim, 35. sayfaya kadar gelebildim. Bir grup tutturmus Usopp'a gereksiz deniyormus, tayfada isi yokmus falan baslamislar Usopp'u ilahlastirmaya...
Benim gorusum Luffy, Zoro, Sanji, Franky'den sonrasinin kiyaslanamayacagi yonunde. Bence hepsi farkli ozellikleri olan, farkli durumlarda farkli basarilar alabilecek kisiler. Catalla mi yemek yemek daha iyi yoksa kasikla mi gibi bir sey...
Her karakteri cok severim ama cidden ya, Usopp'un Franky'yi yenebilecegini nasil dusunursunuz yahu! Neymis, Luffy'e karsi dayanmis?! Usopp Luffy'nin dusmani olsaydi 0.1 sn bile dayanabilir miydi ya?
Bir de bir arkadas demis, "Usopp nakamasi gordugu Merry'i korumak icin Luffy'i duelloya davet etme cesaretini gostermis"... Bunun hakkinda hic bir sey soylemiyorum sadece cumleyi 2-3 kere okuyun yeter...
Konunun ilk satırlarında "2 yıl aradan sonraya göre işaretlenmelidir" ve "Spoiler" ibareleri var.muslu niye kızıyorsun ki ben daha devler adasındayım ne biliyim sanjinin o kadar güclenecegini_?