öyle dersen yaşatmazlar seni zoro fanları hoş geldin bu aradaarkadaslar aranıza yenı katıldım ama bana gore luffy den sonra en güçlü robin mılletın 2 elı 2 baca var onun sınırsız kol bacaq ne ararsan
öyle dersen yaşatmazlar seni zoro fanları hoş geldin bu aradaarkadaslar aranıza yenı katıldım ama bana gore luffy den sonra en güçlü robin mılletın 2 elı 2 baca var onun sınırsız kol bacaq ne ararsan
Seriyi izlediğinden emin misin?usoppa oy verenler bile olmuş
neden böyle dediğini anlamadım bundan önceki bütün arc'larda(balık adam ve enies lobby hariç(balık adam adasında da güç sıralamasını bilmiyoruz)) sanji'den sonraki rakibi usopp almadımı?usoppa oy verenler bile olmuş
he canım he devam et sen böylebence tayfanin yeni hallerine gore siralamayapsrsak
1.Luffy
2.Zoro
3.Sanji
4.Brook
5.Franky
6.Robin
7.Chopper
8.Nami
9.Usopp
Gücü sadece kas gücü olarak düşünerek yapmadım. Sadece yıkıcı güç olarak düşünürsek Franky Sanjinin kıramadığı çeliği deldi. Buna göre Franky>Sanji olur. Ama olası bir vs de Sanji 3 saniyede tekmeyi indirir kafasına franky'nin. Umarım anlatabilmişimdirnami luffynin yarısı kadar güçlü değildir yav. diğerlerine girmiyom bile. senin düşüncen sonuçta.