Fakat Jimbei daha kabul etmedi ki yoksa etti mi17.8 derken
Faiz oranı mırepo falan mı
Bence 4. güçlü değil de artık 4 güçlü olarak Canavar 4lü yani "Jimbei" de sahnede
Fakat Jimbei daha kabul etmedi ki yoksa etti mi17.8 derken
Faiz oranı mırepo falan mı
Bence 4. güçlü değil de artık 4 güçlü olarak Canavar 4lü yani "Jimbei" de sahnede
O muhakkak ama zoro'da orda gücünün %11.6'sını kullanıyodu. Gölgesi bu gücün 4/3'ünü kullanabildiğine göre nami'nin vücut ölçülerinin usopp'un hastalıklarına oranı kaçtır???naptın cagdas robin orada gücünün % 17,8 ini kullanıyordu.
Usopp'a işlemesi mucize olur. Enies lobby'de ebesinin nikahından atlayıp hiçbişey olmayan, mr4 çiftinde yediği hayvani dayağa rağmen ayağa kalkabilen adam usopp. Hiper, über, ultra korkak olmasa fiziksel gücü ve dayanıklılığı baya üst düzey. Hele iki sene aradan sonra...Usopp birde nami'ye işler gerisi boş.
Bana gelir gibi geliyor bakalım yarın öğrenecez onu da Eğer gelirse Jimbei tabi ki.Son mangaya göre işler karıştı
Jimbei'nin gelesi vardı ama Luffy'nin, Big Mom'a savaş ilan etmesinden sonraki hali şüpheliydi Jimbei'nin.
Ada'da kalır da korumaya devam mı eder yoksa Luffy ile birlikte Big Mom'la mı savaşır...
Zoro hiçbir zaman gücünün %5 inden fazlasını kullanmadı kullanmazdaO muhakkak ama zoro'da orda gücünün %11.6'sını kullanıyodu. Gölgesi bu gücün 4/3'ünü kullanabildiğine göre nami'nin vücut ölçülerinin usopp'un hastalıklarına oranı kaçtır???
Ferit uzun zamandır sana Battle Star Galactica demedim. Luffy %21 kullanırken zoro %5 mi kullanacak? %11.6 kullanıyodu thriller bark'ta...Zoro hiçbir zaman gücünün %5 inden fazlasını kullanmadı kullanmazda
Sen Zoro-sama'nın gücünü hafife alıyorsun kanımca ama hadi senin için %5.1 olur... Ama Thriller Bark'ta dayanıklılığı +%5 artarak %20 yi bulmuştur bence tabi.Ferit uzun zamandır sana Battle Star Galactica demedim. Luffy %21 kullanırken zoro %5 mi kullanacak? %11.6 kullanıyodu thriller bark'ta...
Olur mu dayanıklılık olarak bi artış olmadı var olan dayanıklılığının da %0.8'ini kullandı sadece. Zoro'nun full dayanıklılığında bi duvara bağlayıp 25 sene WB,Roger,Garp tarafından dövülse bile of demeyecek hale geliyo...Sen Zoro-sama'nın gücünü hafife alıyorsun kanımca ama hadi senin için %5.1 olur... Ama Thriller Bark'ta dayanıklılığı +%5 artarak %20 yi bulmuştur bence tabi.
Herkesin kendi görüşü tabi ben bişey diyemem bence dedim ben zatenOlur mu dayanıklılık olarak bi artış olmadı var olan dayanıklılığının da %0.8'ini kullandı sadece. Zoro'nun full dayanıklılığında bi duvara bağlayıp 25 sene WB,Roger,Garp tarafından dövülse bile of demeyecek hale geliyo...