real
Büyük bir ihtimalle Franky dir fakat ben fanlık yapıp oyumu Usopp a verdim.
Usopp'a inancım sonsuz. sonuçta adam tayfanın eski kaptanı
Usopp'a inancım sonsuz. sonuçta adam tayfanın eski kaptanı
Yada X-ray`deli burun faktörüSeride en çok şaşırdığım yerlerden biri o koca balyozu suratının ortasına yemesine rağmen hiçbirşey olmamış gibi Usoppun dövüşe devam etmesi.Ya serinin saçmalığı yada Usoppun muazzamlığı.....
GECE sandım sei avatardan dolayı Bence serinin saçmalığı.Brook iki adım atsa keikleri kırılıyor nasıl yencek Franki.Usoppta yenemez.En yakın Robin var ve Nami yıldırım saldırılarıyla belki yenebilir.Seride en çok şaşırdığım yerlerden biri o koca balyozu suratının ortasına yemesine rağmen hiçbirşey olmamış gibi Usoppun dövüşe devam etmesi.Ya serinin saçmalığı yada Usoppun muazzamlığı.....
O yaptığınında bir sınırı var, Zoro'nun zombisi Jigoro'ya o tekniği yapamamıştı örneğin, güçlü fiziği olanlara yapamaz bence.Zaten herkese yapabilse önüne geleni alır, logialar hariç.Luffy'den sonra en güçlü nakama Robin geliyor...İstediği kişiyi anında öldürebilir ...luffy lastik diye boynunu kıramaz.mantık
O zombiydi ama onuda hesaba kat. Acı hissetmiyordu. Zoro acıdan bi süre sonra kendini bırakır ve çat diye kırılırO yaptığınında bir sınırı var, Zoro'nun zombisi Jigoro'ya o tekniği yapamamıştı örneğin, güçlü fiziği olanlara yapamaz bence.Zaten herkese yapabilse önüne geleni alır, logialar hariç.