Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Tayfanın En Güçlü Dördüncü Üyesi

Dördüncü Güçlü Kimdir?

• Brook

Kullanılan: 0 0.0%
  • Franky

• Jinbe

• Nami

• Nico Robin

• Usopp

• Tony Tony Chopper

• Kullanılan toplam oy
    0

rocker_tr

Shirahoshi nereden çıktı? :) Shirahoshi ye 3 oy verilmişken Nami'ye hiç oy verilmemiş. ^^ Nami; Shirahoshi ızgara tava yapar. ^^

Oyum Franky'e... ^^

Herkez robini çok zeki ve güçlü düşünüyor. Ben robini hiç vay canına dedirtecek bir şey yaptığını görmedim yada kaçırdımmı:confused:
Arkeolog olması yeterli kanıt. Olaylar arasında bağlantı kurarak gerçekleri öğreniyor. Örneğin Shandra'yı bulması. Enel ben burayı kaç ay aradım sen tek günde buldun diyor :) Jaya'nın daimi belirleyicisini çalarak Gökyüzü Adası'na ipucu toplanabilecek bir kaynak oluşturması...

ya robin ya franky ama barındırdıgı silah potansiyelini ;) ve dayanıklılıgıda hesaba katarsak az daha güclüdür robinden ;)

koma

bence Franky ama eskiye göre konuşuyorum çünkü daha tam güçlerini görmedik bu adamların

Roronoa Zoro

Herkez robini çok zeki ve güçlü düşünüyor. Ben robini hiç vay canına dedirtecek bir şey yaptığını görmedim yada kaçırdımmı:confused:
Oda'nın açıklamasına göre en zeki karakter. Gördüğü herangi bir alandan uzuv çıkarabiliyor.(Uzun menzilli savaşçı:D) Bir insanın kemiklerini rahatlıkla kırabiliyor. İlk göründüğünde tüm tayfayı paket etmişti.

Luffy_Zoro_Sanji_Franky_Robin_Chopper_Brook_Usopp_Nami
Benim listem böyle 4. Franky olur Robinde baya yeteneği var ama Franky, Robin'den daha dayanıklı ve güçlü

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık