rocker_tr
Shirahoshi nereden çıktı? Shirahoshi ye 3 oy verilmişken Nami'ye hiç oy verilmemiş. ^^ Nami; Shirahoshi ızgara tava yapar. ^^
Oyum Franky'e... ^^
Oyum Franky'e... ^^
Arkeolog olması yeterli kanıt. Olaylar arasında bağlantı kurarak gerçekleri öğreniyor. Örneğin Shandra'yı bulması. Enel ben burayı kaç ay aradım sen tek günde buldun diyor Jaya'nın daimi belirleyicisini çalarak Gökyüzü Adası'na ipucu toplanabilecek bir kaynak oluşturması...Herkez robini çok zeki ve güçlü düşünüyor. Ben robini hiç vay canına dedirtecek bir şey yaptığını görmedim yada kaçırdımmı
OP'da aptallık yapmadığını gördüğün her kişi %90 zekidir.Herkez robini çok zeki ve güçlü düşünüyor. Ben robini hiç vay canına dedirtecek bir şey yaptığını görmedim yada kaçırdımmı
Shirahoshi ne ayak birşey olduda benmi kaçırdım
ussop diyorum
sadece bunu diyorumbence Franky ama eskiye göre konuşuyorum çünkü daha tam güçlerini görmedik bu adamların
Oda'nın açıklamasına göre en zeki karakter. Gördüğü herangi bir alandan uzuv çıkarabiliyor.(Uzun menzilli savaşçı) Bir insanın kemiklerini rahatlıkla kırabiliyor. İlk göründüğünde tüm tayfayı paket etmişti.Herkez robini çok zeki ve güçlü düşünüyor. Ben robini hiç vay canına dedirtecek bir şey yaptığını görmedim yada kaçırdımmı