Eline bir şey mi geçecekshirahoshi tayfaya gelmezse çok dalga geçerim bu anketle!
Eline bir şey mi geçecekshirahoshi tayfaya gelmezse çok dalga geçerim bu anketle!
Adam zaten 3'lü kurmuş kafasında.O yüzden luffy-zoro-sanji hiç bir zaman değişmez.Ama bence dedim ya mesajı yazarken yoksa biliyorum değişmiyeceğinizeka kısmına katılıyorum haklısın ama sırf cyborg yada şeytan meyvesi yemediği için zoro ve sanjiyi hafife almana şaşırdım doğrusu çünkü bugüne kadar yapılan arc savaşlarının hepsinde luffy den sonra önemli yada tayfayı kurtarabilicek zaferler kazanmışlar arkadaşları için kendileri ölümünü bile kabul etmiştir.
takımda zeka güçle ters orantılı
Öylemi sanji? Robin?Bu kesin canım
sanjide hicbirsey yokmu yani insan her kiza asilirmiÖylemi sanji? Robin?
Aç animeyi bir daha seyret eğer sanjinin zekası olmasa kaç kere ölürdü tayfa ya da yakalanırdı.sanjide hicbirsey yokmu yani insan her kiza asilirmi
geçer belki deniycem olmamış yani, daha şimdiden kızı tayfaya koydun ( zira öyle bi sümsük lazım sanki :S )Eline bir şey mi geçecek
doğru diyorsunda bir nami yi robin i gorunce hice öyle gorunmuyorAç animeyi bir daha seyret eğer sanjinin zekası olmasa kaç kere ölürdü tayfa ya da yakalanırdı.
Çapkınlık ve zeka arasında nasıl bağ kurdun onu anlamıyorumdoğru diyorsunda bir nami yi robin i gorunce hice öyle gorunmuyor
onu bende anlayamadim neyseÇapkınlık ve zeka arasında nasıl bağ kurdun onu anlamıyorum